Liefde / Single & daten
Single & daten

Ben je leuk, lief en maagd? Dan is de Scrabble-kampioen Daniel op zoek naar jou!

Soms heb je binnen no time een nieuwe lover. En soms doe je er veertig jaar over om de liefde van je leven te vinden. Daniel (41) besloot de zoektocht wat te versnellen en zette een website online. Een soort LinkedIn-profiel, maar dan voor het vinden van de liefde. Veel eisen heeft hij niet. Er is vooral één belangrijk detail: zijn grote liefde moet net als hij nog maagd zijn.

daniel piechnick single guy from adelaide

Lees ook: Flirten via WhatsApp? Dat doe je met deze 6 handige tips!

Single guy from Adelaide

Je dacht misschien dat ze niet bestonden, maar in Adelaide woont een single guy van 41 jaar die nog maagd is. Dat terwijl hij heus wel aandacht krijgt van vrouwen. Hij is naar eigen zeggen geen awkward weirdo met slechte sociale vaardigheden. Hij begrijpt mensen wel, ook als ze geen maagd meer zijn zoals hij. “Ik ben niet in de positie om over iemand anders te oordelen. Ik ben alleen op zoek naar iemand zoals ik, wat moeilijk te vinden is tegenwoordig.” Overigens kwam dit besef wel pas later. Hij vertelt op zijn website: “Toen ik jonger was, besteedde ik al mijn tijd aan mijn bedrijven.” Maar nu mist hij toch wel een liefde in zijn leven.

Scrabble koningin

De liefdesoproep van Daniel gaat al langer rond over het internet. Een aantal jaar geleden stond de website al online, maar hij heeft dus nog steeds niet zijn Scrabble koningin gevonden. Nou, wie is die Daniel dan verder? Op zijn website staat: “Ik ben een zelfverzekerd, positief en outgoing persoon en laat mensen graag lachen.” Humor is zijn beste eigenschap. Al zoekt hij niet iemand om alleen maar mee te feesten. Zijn zoektocht naar liefde is serious business.

Lastige zoektocht

Het is overduidelijk wel een lastige zoektocht voor hem. Dat terwijl hij niet alleen van binnen een mooi persoon is, ook qua uiterlijk kan hij scoren. Oké, misschien vind je hem een beetje nerdy, maar hij is met zijn 1,83 meter wel lekker lang. Wie durft een potje Scrabble te doen tegen deze kampioen tijdens een diep gesprek over het leven? Verzin een goede, originele openingszin en misschien is hij binnenkort van jou.

Lees ook: 14 herkenbare uitspraken als je na je twintigste nog maagd bent