Win een heerlijke date met niemand minder dan... Johnny de Mol!

Single & daten door Redactie Ze.nl

Ook al lijkt het misschien nu nog nergens op, toch is het zo: de zomer is in zicht! En wat is er nu heerlijker dan in de zon achteroverleunen met een cocktail in je hand? Juist, een lekkere man die dat drankje voor je serveert!
 
Drukbezette carrièretijgers en professionele stresskippen als we zijn kunnen we wel wat ontspanning gebruiken. Even een momentje de tijd nemen om je hoofd helemaal leeg te maken en relaxed achteroverleunen, heerlijk! Drankje erbij, een fijn muziekje en misschien ook nog een lekkere vent. Klinkt dit je als muziek in je oren? Lees dan snel verder!
 
Bron
 
De leukste mannelijke BN’er
Als je ons vraagt met welke BN’er we graag een drankje in de zon zouden willen doen, dan kunnen we met gemak een paar leuke exemplaren oplepelen. Maar wie kan dit nu beter onderzoeken dan VakantieVeilingen? De grootste veilingsite van Nederland deed een grote studie naar toffe lenteactiviteiten en populaire mannelijke BN’ers, onder zowel mannen als vrouwen. Televisiepresentator Johnny de Mol bleek bij beide seksen dé grote favoriet te zijn om een dagje mee in de zon te liggen. En dan het liefste nog bij het zwembad van een luxe villa. Snappen wij wel hoor!
 
Een heerlijke date
Als jij bij het horen van de naam Johnny de Mol ook spontaan rooie oortjes krijgt hebben we goed nieuws voor je. VakantieVeilingen veilt namelijk niemand minder dan mister De Mol himself. Als jij Johnny ‘wint’ dan word je de hele dag op een luxe villa mét zwembad door hem voorzien van de lekkerste drankjes en hapjes. Een date met een mooie vent die nog humor heeft ook, wat wil je nog meer?! Je kunt tot en met aanstaande zondag op Johnny ‘bieden’, via Vakantieveilingen.nl/johnnydemol. Heel veel succes!