Twijfel je tussen blond en bruin? Dan is dít de perfecte haarkleur voor jou

Haar door Chloe

Een nieuwe haarkleur zo nu en dan kan enorm verfrissend zijn. Maar ja, voor welke kleur moet je kiezen? Blond en bruin zijn beide prachtig. Twijfel jij tussen deze twee kleuren? Dan hebben wij de perfecte haarkleur voor je gevonden.

Lees ook: 7 manieren om je haar te krullen

Espressoblond

De kleur waar wij het over hebben wordt espresso blond genoemd. Deze kleur zit tussen blond en bruin in en dat maakt het dus de perfecte middenweg. En de naam van deze haarkleur is afgeleid van één van onze favoriete drankjes: de Starbucks Blonde Espresso. Dit komt omdat de bovenkant van het haar donkerbruin is en doordat de voorkant karamelkleurig is krijgt het de uitstraling van een espressoblonde. Wij zijn verkocht!

Veranderen van kleur

De lichte kleuren kunnen gecreëerd worden door highlights of balayage. Je moet er dus wel even voor zitten, maar dan heb je ook wat. Ben jij van jezelf blond en twijfel je of deze haarkleur jou wel staat? Bespreek het dan met je kapper. De één wordt namelijk heel bleek van donkerbruin haar terwijl de ander haar gezicht er zo juist uitspringt. Ook wil je natuurlijk wel dat het er natuurlijk uit komt te zien. Neem dus wat voorbeelden mee en vraag jouw kapper naar de mogelijkheden. 

Lees ook: 6 x dit vindt jouw kapper súperirritant