Lifestyle / Eten
Eten

Bij dit restaurant in Amsterdam drink je elk weekend de lekkerste rosé cocktails

Ook zo dol op pink wine? Dan weten wij bij welk restaurant jij aankomend weekend moet neerstrijken. Bij restaurant Jansz. in hartje Amsterdam staat vrijdag tot en met zondag de komende weken in het teken van rosé.

rose wijn

Rosé all weekend

Geen zonnige zomer in Nederland? No problem. Waan jezelf vanaf vrijdag 6 augustus in een zonnige Provence in de tuin van restaurant Jansz. In de welbekende Negen Straatjes. Voorheen alleen Rosé Sundays, maar vanaf dit jaar staat de fijne binnentuin elke vrijdag, zaterdag en zondag in het teken van rosé, rosé cocktails en bijpassende zomerse gerechten. Een uitgelezen plek om zonnige middagen te spenderen tussen de grachtenpanden in hartje Amsterdam.
 
Er is ruime keuze uit verschillende rosé voor een speciale prijs, waaronder de verfrissende MiP rosé uit de Côtes de Provence; te bestellen per glas, fles of magnum.

Borrels en bites

Bij een drankje hoort natuurlijk ook een hapje. Ook bij Jansz. zit je erg goed voor heerlijke bites. Onder leiding van de nieuwe chef Arnout van der Kolk wordt de reguliere lunchkaart van Jansz. aangevuld met een aantal smaakvolle gerechten zoals oesters, garnalenkroketjes, ossenworst en lobster rolls met Granny Smith en venkel.

Jansz. Rosé Garden 
Vanaf vrijdag 6 augustus tot zondag 26 september
Elke vrijdag tot en met zondag, 12:00 – 17:00
Reserveringen via www.janszamsterdam.com/nl/

rose