De 3 populairste zonnebrilmodellen + scoor Ray-Ban's en meer met korting tot 70%!

Mode & trends door Michelle

Als er iets vervelend is, dan is het wel om te moeten knijpen met je ogen omdat de zon erin schijnt. Een zonnebril hebben is een must en het liefst hebben we één of meerdere fraaie exemplaren tot onze beschikking zodat het ook nog matched met onze outfits. Een zonnebril is zeker in de zomer niet te missen bij jouw outfit. Maar wat zijn nou de meest populairste modellen van dit moment?

Natuurlijk is het 't allerbelangrijkste om te weten wat goed bij je gezicht staat maar op de hoogte zijn van de trends, kan nooit kwaad - al is het maar om je te laten inspireren. Wij hebben de drie populairste modellen van dit moment op een rijtje gezet!

1. Cat-eye

Super vrouwelijk, een tikkeltje gewaagd waardoor het een blikvanger is én een beetje klassiek: de cat-eye is een model waarmee je tijdens de zomer van 2021 maar ook tijdens zonovergoten dagen gedurende het najaar goed zit. Combineer het met een sjaaltje in je haar voor een retro vibe en het gevoel alsof je op vakantie bent bij de Amalfikust en in een cabriolet de stadjes gaat ontdekken. De cat-eye is er overigens in een subtiele variant maar ook een hele uitgesproken versie. 

2. De pilotenbril

Een klassieker op het gebied van zonnebrillen die deze zomer weer helemaal on trend is. Het voordeel van dit model? Het staat bijna iedereen! De Aviator van Ray-Ban is één van de populairste keuzes als het om pilotenbrillen gaat en wij begrijpen wel waarom. Dankzij de vele uitvoeringen - zowel in kleur, materiaal en grootte - zit er voor iedereen de juiste tussen. 

3. Rond

Vrolijker dan dit wordt het niet: dankzij een ronde zonnebril zijn alle ogen gericht op jouw en ben jij het stralende middelpunt. Deze zonnebril is vaak verkrijgbaar in allemaal coole kleurtjes maar als je het liever wat klassieker wilt, dan kun je ook voor een variant gaan met glazen die niet perfect rond zijn doordat de bovenzijde net wat breder is (zoals het model van Polaroid hieronder). 

Korting tot 70 procent op de mooiste zonnebrillen!

Kan jouw zonnebrillencollectie wel een uitbreiding gebruiken? Dan hebben wij de plek gevonden waar je nu een nieuw exemplaar van bijvoorbeeld Ray-Ban, Polaroid, Guess, Tommy Hilfiger en Emporio Armani scoort met een korting tot maar liefst 70 procent: Pearle.nl. Of je nou op zoek bent naar een klassiek modelletje zoals de Wayfarer of een pilotenbril of juist een opvallend of trendy exemplaar wilt: wedden dat je het vindt tussen het aanbod van Pearle.nl?

Hieronder vind je onze 5 favorieten maar neem zeker ook even een kijkje op Pearle.nl om de hele collectie te bewonderen!


Ray-Ban Aviator Large Metal bij Pearle.nl


Sensaya Ella bij Pearle.nl


Polaroid 6003 bij Pearle.nl


Unofficial bij Pearle.nl


Ray-Ban Wayfarer bij Pearle.nl