Deze jurken wil je deze zomer in je kast hebben

Mode & trends door Redactie Ze.nl

Bij een zomergarderobe denk je natuurlijk gelijk aan jurkjes. Met één kort jurkje kom je dit seizoen echter niet door. In welke 'kleedjes' wil je deze zomer zien en gezien worden? Wij zetten vier heerlijke summer dresses op een rijtje. Lees je mee?

Stippenjurk

Simpel, maar toch chic. Voor een heerlijke Franse sfeer draag je een jurkje met stippen. Grote of kleine stippen, klassiek zwart of knallend rood, het maakt niet uit. Take your pick. Deze klassieker wil je altijd in kledingkast hebben hangen. Deze mooie stippenjurk van Vero Moda shop je bij Expresswear.

stippenjurk

Mouwloze jurk

Voor die hele hete dagen kan een mouwloze jurk niet ontbreken. Laat je liever niet te veel skin zien? Kies dan een mouwloze jurk met knoopjes. In een linnen of dunne katoenen stof is het toch nog heerlijk luchtig. Bij een mouwloze jurk staan zoveel sandalen als sneakers prachtig. Shop snel deze K Design jurk!

Wrap dress

De wrap dress - ook wel wikkeljurk of omslagjurk genoemd - is een magische jurk. Het jurkje is namelijk erg flatteert en past bij elk lichaamstype. Het camoufleert een buikje subtiel zonder dat je met wijde kleding hoeft te lopen. Het accentueert je borsten en laat je taille smaller lijken. Wat wil je nog meer van een jurk? Shop hier onderstaande jurk.

wrap dress

Pofmouwen

De dramatische schouder is back in business! Schoudervullingen en pofmouwen zijn in 2021 weer helemaal hot. Een jurkje met pofmouwen is alles behalve saai en is nog lekker luchtig ook. Deze jurk met madeliefjes en pofmouwtjes is de perfecte combinatie tussen romantische en sexy dankzij het decolleté en de split.

pofmouw

Beeld: Getty