WIN: Een design zonnebril van Eye-Wear!

Winacties door Redactie Ze.nl
LET OP: deze winactie is inmiddels gesloten, maar we hebben genoeg andere leuke winacties voor je in de aanbieding... Kijk snel hier!

Voor een goede design zonnebril betaal je je tegenwoordig helemaal scheel. Toch is een mooie bril wel een must om goed voor de dag te komen deze zomer. Wij zouden Ze.nl niet zijn als we niet een leuke winactie voor je hadden!

Je hebt vast weleens gehoord van de naam Eye-wear.nl. Dat is één van de grootste retailers van zonnebrillen, die zich onderscheidt door zich met name te richten op mooie collecties van de betere merken. Denk bijvoorbeeld aan Ray-Ban, Oakley, Dolce & Gabbana, Carrera en Gucci. Eye-wear biedt bovendien minstens één jaar garantie op alle artikelen en je kunt er altijd terecht voor persoonlijk advies.


Op de website van Eye-Wear.nl vind je de laatste trends, limited editions, aanbiedingen, alles voor de zomer en de grootste collectie tegen de scherpste prijzen. Daar een brilletje van op je neus hebben is beslist geen straf! Neem ook een kijkje op de facebook van Eye-Wear.nl en word lid!

Ze.nl mag drie waardebonnen weggeven van ieder ?130,- om naar hartelust te besteden bij Eye-Wear. Twee van de bonnen kun je winnen door onderstaande vraag te beantwoorden.

Voor de derde waardebon bezoek je de onze Facebook-pagina. Wat je moet doen om kans te maken op de prijs is heel simpel: like ons op Facebook en tag jezelf in de speciale foto('s)! Onder alle taggers verloten we de derde waardebon van ?130,-.

De prijsvraag loopt tot en met 19 augustus en de Facebook-actie tot vrijdag 5 augustus.

Om extra veel kans te maken moet je dus de prijsvraag beantwoorden én meedoen met de Facebook-actie!