WIN: Dagje ontspannen bij Veluwse Bron

Winacties door Redactie Ze.nl
LET OP: deze winactie is inmiddels gesloten, maar we hebben genoeg andere leuke winacties voor je in de aanbieding... Kijk snel hier!

Kun jij wel een dagje ontspanning gebruiken? Wij van Ze.nl helpen je daar graag bij! Wat dacht je van midden in de Veluwse natuur even helemaal ontstressen? Doe snel mee en maak kans op zo'n dag!

Van hamam tot gletsjergrot

Tussen Apeldoorn en Zwolle vind je de Veluwse Bron, een wellnessresort van maar liefst negenduizend vierkante meter. Middenin de natuur ontbreekt het de Veluwse Bron aan niets om jou een topdag vol ontspanning te bezorgen. Zo tref je er diverse sauna's, een compleet Oosters badhuis met hamam, een zwembad van natuursteen en zelfs een ware gletsjergrot.


Wild spotten in de sauna

Mocht je tijdens het verblijf in de sauna plotseling je dagelijkse activiteiten missen (kleine kans, maar je weet het nooit), dan ga je toch gewoon de wildobservatie sauna in. Herten en ander wild spotten terwijl je heerlijk aan het zweten bent, uniek!


De Veluwse Bron kent zowel een binnen- als een buitenterrein. Het buitenterrein telt diverse baden, whirpools en ook een bruisbad. Ben jij na het lezen van bovenstaande beschrijving enthousiast geworden? Dan is er goed nieuws!

Ze.nl mag 10 x entree voor twee personen (t.w.v. ?59,-) weggeven! Om kans te maken op deze ontspannen prijs moet je de onderstaande vraag juist beantwoorden. De prijsvraag loopt tot en met 19 augustus.