Lifestyle / Psyche & spiritualiteit
Psyche & spiritualiteit

Cara (30) heeft tot 90 orgasmes per uur

We zouden nooit nee zeggen tegen een lekker orgasme, maar 90 hoogtepunten per uur is wat over the top. Cara Anaya uit Arizona heeft een heftige aandoening waardoor ze gedurende de dag ongewenste orgasmes krijgt. Een ware hel voor de jonge moeder die hierdoor geen normaal leven kan leiden.

90 orgasmes

Lees ook: Connie (43) heeft een aandoening waardoor ze constant naar rotte vis ruikt

Syndroom

Je zou het maar hebben. Je staat in de rij voor de kassa, geeft een presentatie of zit in de trein en opeens bereik je een hoogtepunt. En je kunt het niet stoppen. Dat is het verhaal van de jonge moeder Cara uit Arizona. Ze heeft een aandoening die persistent sexual arousal syndrome heet. Soms heeft ze tot 180 orgasmes in twee uur. Op betere dagen gaat het om 'slechts' tien per dag.

Nooit meer opstaan

Het is niet alleen erg beschamend, maar ook erg pijnlijk voor de vrouw. "Sommige dagen als het echt erg is wil ik gewoon de gordijnen dichtdoen en nooit meer opstaan", vertelt Cara. "Andere dagen heb ik weinig controle over mijn lichaam, en heb ik die dag maar 10 orgasmes gehad en heb ik het gevoel dat ik weer aan het werk kan, mijn leven terug kan krijgen. Op een goede dag gaat het leven door, op een slechte dag is het verlammend, maar moet ik Merrick nog van school halen, een echtgenote voor Tony zijn en eten maken."   

 

Lees ook: Emma zweert mannen af en gaat trouwen met een boom: 'Heb nu de beste seks ooit'