5 tips die ervoor zorgen dat jouw eerste keer telefoonseks een succes wordt

Intiem door Sanne

Misschien ben je er inmiddels na al het social distancing een held in telefoonseks geworden, maar voor velen is het nog steeds ontzettend awkward. Zonde, want het kan juist heel spannend zijn. Met deze tips wordt jouw eerste keer telefoonseks een succes.

Lees ook: Nog één keer: dit zijn de beste emojis voor spannende seks berichtjes

1. Voorspel én naspel

Niets is leuker om elkaar overdag al te plagen met leuke berichtjes en wellicht foto’s als je je daar comfortabel bij voelt. Wanneer jullie dan beginnen met bellen, heb je minder snel last van ‘opstartproblemen’. Bouw de spanning op om in the mood komen. En vergeet het naspel niet. Even samen lachen of praten is soms ook heel fijn, maar het is zeker niet verplicht.

2. Take it easy

Zo’n eerste keer is spannend en daarom raden we je aan om het vooral niet overhaasten, daar maak je het alleen maar awkward mee. Doe rustig aan en begin simpel door bijvoorbeeld te vertellen wat je op dat moment aan hebt. Beschrijf waar je bent en vertel waar je zin in hebt, op seksueel gebied dan. Probeer hierbij zoveel mogelijk details te gebruiken en luister ook goed wat je partner je te vertellen heeft. Denk vooral in beeld om het nog opwindender te maken, zeker als je elkaar niet ziet!

3. Beeld is optioneel

Krijg je gelijk een ongemakkelijk gevoel als je diegene niet ziet, maar wel hoort? Beeldbellen is natuurlijk ook mogelijk, maar absoluut geen must. Doe vooral wat jezelf fijn vindt, je bent niets verplicht.

4. Make some noise

Houd je vooral niet in, maar zorg er wel voor dat je alleen bent. Bij zo’n eerste keer telefoonseks wil je liever niet worden betrapt. Draai desnoods de slaapkamerdeur op slot, dan weet je zeker dat er niet iemand zomaar naar binnen kan stormen.

5. Gebruik je fantasie

Weet je niet zo goed waar je het over moet praten? Maak elkaar gek door je fantasie te gebruiken. Neem een willekeurige gebeurtenis en voeg daar je eigen fantasie aan toe, bijvoorbeeld: “Weet je nog toen we bij je vrienden waren… Stel je eens voor dat ik op dat moment…” Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt, maar omschrijf met zoveel mogelijk details zodat je partner een levendige voorstelling kan inbeelden. Wie weet komen jullie samen nog wel op een interessante seksfantasie die je wel in het écht zou willen uitproberen.

Lees ook: 14 herkenbare uitspraken als je na je twintigste nog maagd bent

Beeld: iStock