In deze Japanse spa badder je in echte rode wijn

Vrije tijd door Angel

Raar maar echt waar! In dit bijzondere wijnbad krijg je een speciale behandeling en beleef je de dag van je leven. Je kunt ook een duik nemen in koffie of groene thee én het is ook nog eens goed voor je huid. Wat wil je nog meer?

Rode wijn bad Japan spa

Lees ook: Het grootste tropisch zwemparadijs opent 12 juni weer (en is vlakbij!)

Ideale spa

Hallo droomspa! Wanneer jij in het wijn bad relaxt, rondjes zwemt of baddert, krijg je als extra een lekker glaasje wijn erbij om aan te nippen. Gelukkig maar! Uiteraard dezelfde wijn als in het bad. Als je dacht dat het niet perfecter kon, heb je het mis: de gasten krijgen dezelfde behandeling als die van Cleopatra. En die behandeling is maar 12(!) dagen per jaar beschikbaar. Er zijn zelfs nog meer bijzondere behandelingen. Reken er maar op dat je lekker verwend wordt in deze spa van Japan, die onderdeel is van een amusementpark.

Ook goed voor je huid

Zie je het al voor je, om in een bad van rode wijn duiken? Het lijkt gek, maar het heeft ook nog eens een goede bedoeling voor je huid. Dat geldt ook voor de koffie en groene thee baden. Het wijnbad zorgt er namelijk voor dat je huid wordt beschermd tegen het verouderingsproces, door de antioxidant genaamd resveratrol. Als je baddert in groene thee, houdt dit je huid jong en geeft het je immuunsysteem een boost. Het blijkt dat het koffiebad ervoor zorgt dan cellulitis wordt verminderd.

Veel andere soorten

Er is een ook bad waarvan de inhoud elke drie maanden rouleert. Zo heb je elke keer weer iets nieuws om in te badderen, zoals ramennoedels of sake. Je verveelt je in ieder geval nooit hier!

Japan is momenteel nog wel een oranje gebied, dat betekent dat er alleen noodzakelijke reizen worden aangeraden. Check het actuele reisadvies via nederlandwereldwijd.nl.

Lees ook: Horrorzomer: Spookhuis Scare Me opent binnenkort weer de deuren