Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

Horrorzomer: Spookhuis Scare Me opent binnenkort weer de deuren

Waarom wachten tot Halloween met naar een spookhuis gaan? Scare Me in Almere opent binnenkort weer de piepende deuren van hun horrorhuizen. De organisator verwacht dat het dan ook een ‘zeer intense’ belevenis wordt. Durf jij het aan?

spookhuis Scare Me

Lees ook: De museums zijn weer open! Dit zijn de meest bijzondere musea

Nieuwste editie

De afgelopen maanden is er keihard gewerkt voor een nieuwe, intense belevenis tijdens het spookhuisbezoek. Het doel is dan ook om de bezoekers de stuipen op het lijf te jagen. Wie weet gebeurt dit ook echt door de nieuwe attractie genaamd MANSION, die is geïnspireerd op het spel Mansions of Madness.

Gevaarlijke clowns

Naast de nieuwe attractie kun je met een circusdirecteur in ‘Kill It’. Je gaat op jacht door een circus vol gevaarlijke clowns… als dat nog niet eng genoeg klinkt, bestaat er ook het huis genaamd ‘Baku’. Scare Me beweert dat je in dat huis pas echt voelt hoe het is om doodsbang te zijn.

Scare Me opening

Krijg je al de kriebels en word je nieuwsgierig? Scare Me gaat 25 juni weer open en je kunt voor ongeveer 25 euro een basisticket kopen. Daar krijg je toegang tot de vijf basis spookhuizen. Als dat nog niet genoeg is, kun je een uitgebreide ticket aanschaffen, voor ongeveer 30 euro. Met deze ticket kun je in de attractie genaamd ‘Pirates Adventure’. Tijdens dit spel probeer je een schat te stelen op een piratenschip, maar of het je gaat lukken is de grootste vraag.

Het Spookhuis bevindt zich in Almere-Haven.

Lees ook: Creepy horrorhuis op Funda gespot: zou jij hier willen wonen?