4 clitoris vibrators die je in een mum van tijd laten komen

Intiem door Jeanine

We hebben inmiddels allemaal wel van de Satisfyer Pro gehoord. De vibrator met luchtdruk zou je in no time laten klaarkomen zoals nooit tevoren. Maar hé, dat is niet de enige clitoris vibrator waardoor jij een fantastisch orgasme kunt krijgen! Ben je benieuwd naar de hype en wil je het zelf eens ervaren? Door deze clitoris vibrators bereik jij zo je hoogtepunt.

Lees ook: 9 x de meest bizarre sextoys

4 clitoris vibrators voor een fantastisch orgasme

CLAUDE clitoris vibrator - €26,95

Met de CLAUDE vibrator bereik jij binnen no time een hoogtepunt. De tong van deze vibrator stimuleert je clitoris én je vagina, waardoor je heerlijk gestimuleerd wordt.

Pinky® Poise - Luxe Personal Massager - Magic Wand - €39,- 

Deze clitoris stimulator heeft maar liefst acht verschillende snelheidsstanden en twintig (!) vibratiepatronen. Daar zit vast een tempo tussen waar jij blij van wordt! Extra handig: de massager is oplaadbaar, dus geen gedoe met kabels of batterijen.

via GIPHY

Satisfyer Pro 2 – Next Generation - €27,04

Deze luchtdrukvibrator is mega populair en niet zonder reden. De Satisfyer zorgt keer op keer voor een explosief orgasme. De vibrator is superstil en waterdicht, dus je kunt ‘m overal gebruiken.

Vibrator met afstandsbediening - €37,95

Ben je op zoek naar een vibrator die je op afstand kunt bedienen? De Seashell vibrator is het speeltje dat je zoekt. Deze vibrator drukt perfect tegen je clitoris aan en stimuleert je ook nog eens vaginaal. Overhandig de afstandsbediening aan je partner en geef je volledig over! De verhoging aan de bovenkant van de vibrator zorgt ervoor dat jouw clit optimaal gestimuleerd wordt, terwijl de spitse, vibrerende achterkant je vaginaal verwent. Genieten!

Beeld: iStock

Lees ook: Geeft porno je seksleven écht een oppepper? (Dit zegt de seksuoloog)