De mooiste wellness suites om te overnachten in Nederland

Reizen door Chloe

Een vakantie in eigen land hebben we weer helemaal ontdekt. Even een nachtje weg in Nederland kan vooral met het mooie weer ook echt als een mini-vakantie voelen. En als je echt even wilt ontspannen dan is een hotelkamer met privé wellness geen overbodige luxe. Daarom hebben wij de mooiste wellness suites van Nederland voor je op een rijtje gezet.

wellness suitesLees ook: Citytrip Hamburg: 11 dingen om te zien en doen in deze hippe stad

Van der Valk Hotel Akersloot – Pink Suite

Als roze jouw kleur is dan wil je hier zeker een keertje slapen. De Pink Suite is volledig ingericht met, je raad het al, roze als hoofdthema. Behalve dat hier dus heel wat Instagrammable plaatjes kan schieten, is het ook nog eens heerlijk vertoeven. Met een whirlpool en een sauna op de kamer vermaak je je hier prima. 

Van der Valk Hotel Apeldoorn Cantharel – De Boshut

Dit hotel is wel heel bijzonder. Het ligt namelijk middenin de Veluwe en heeft niet alleen kamers, maar ook een boshut. Hier is het één en al gezelligheid met een houtkachel en verwarmd buitenbad. En wil je meer? Dan loop je hier zo de wellnesstuin in. Eén groot feestje dus. 

Van der Valk Hotel Vianen – Flower Suite

Altijd al in een goud bubbelbad willen zitten? Dan zit je bij deze suite helemaal goed. In de kamer vind je overal prachtige bloemen. Een thema wat in de kleinste details is verwerkt. Naast een bubbelbad beschikt de suite ook over een stoomdouche en een sauna. Heerlijk ontspannen dus. En na al deze ontspanning duik je zo het Kingsize bed en ben je verzekerd van een heerlijke nachtrust.  

Van der Valk Hotel Akersloot – Ibiza Suite

Nog een mooie suite in Van der Valk Hotel Akersloot is de Ibiza Suite. Alleen al van de naam worden we enthousiast. Deze suite is volledig in Ibizastijl ingericht waardoor je kan genieten van een lekker vakantiegevoel. En met een bubbelbad, sauna en stoomdouche met sunshower is dat gevoel helemaal compleet.

Wellnessappartement ‘t Wechtertje

Dit is geen wellnesssuite maar een wellnessappartement. Met maar liefst twee sauna’s en grote jacuzzi kan hier je geluk niet op. Dit appartement is echt van alle luxe voorzien. Ook heb je een eigen privé terras waar je heerlijk kunt genieten van het uitzicht over de weilanden. Als je echt even tot rust wilt komen is dit the place to be. 

Beeld: Unsplash

Lees ook: Weekendje weg: 5 leuke vakantiehuisjes in Zeeland