Dit is waarom hotelseks de beste seks is

Intiem door Anniek
Boek je een nachtje weg met je lover, dan weet je al van tevoren wat er op het menu staat: heel. Veel. Seks. De seks in een hotel is altijd anders dan thuis, maar vaak wel tien keer beter. En daar zit een hele goede reden achter!
 
Natuurlijk is het leuk om een andere stad te verkennen, maar het avontuur tussen de hotellakens is vaak nog leuker. Een andere omgeving, een ander bed... Voor je het weet hebben jij en je lief alle hoeken van de kamer verkend. Jullie kunnen het niet verklaren, het lijkt wel alsof er iets in de lucht hangt waardoor je zo geil als een konijntje wordt. Maar er zit een heuse wetenschap achter dit fenomeen.
 
 
Avontuurlijk
Uit een onderzoek van boekingswebsite HotelTonight blijkt dat meer dan de helft van de Canadezen zich tijdens een hotelovernachting seksueel avontuurlijk voelt. Ze doen dingen die ze thuis tussen de lakens nooit zouden proberen; of het nou seks op de vloer of nieuwe standjes betreft. 
 
Voor het onderzoek werd het seksleven van 2200 mensen uit 11 verschillende landen onderzocht. Al deze mensen hadden in de afgelopen drie jaar seks gehad in een hotelkamer (in een bed waar jij misschien ook weleens in hebt geslapen). Het bleek dat hun hotelseks vaak langer duurde dan een vrijpartij in hun eigen bed. De sekspartij kon tot wel 50 minuten langer duren! Eén op de drie gaf zelfs aan dat de kwaliteit van de seks beter was tussen de (hopelijk) gewassen lakentjes van het hotel.
 
 
Dopamine
Volgens seksexpert dr. Jess O'Reilly is het niet raar dat mensen een nummertje in een hotelkamer als beter en leuker ervaren. "Een andere omgeving kan ervoor zorgen dat er meer dopamine vrijkomt in het lichaam. Dopamine stimuleert het gevoel van plezier en tevredenheid." Hotelseks is ook beter omdat je de stress van thuis niet ervaart. Je hebt geen zicht op de klusjes die nog moeten gebeuren en wordt niet afgeleid door kinderen die elk moment de slaapkamer in kunnen stormen.
 
Al met al zitten er dus alleen maar positieve kanten aan seks tussen de hotellakens (of in de hoteldouche, op de hotelvloer enzovoort). Bovendien heb je in een hotel alle comfort die je je maar kunt wensen, met extra kussen, zachte dekens en gedimd licht. Als dat je seksdrive niet stimuleert, weten wij het ook niet meer.
 
Ben jij fan van hotelseks?