WIN: Een weekend in 5-sterrenhotel Crowne Plaza Promenade!

Winacties door Redactie Ze.nl

Zin om je single zelf in de watten te leggen met Valentijn, en dan het liefst aan de kust? Dan hebben we heel goed nieuws! Wij geven namelijk een weekend in 5-sterrenhotel Crowne Plaza Promenade weg! 

Ieder jaar is het weer hetzelfde liedje: je geeft niks met Valentijn, je krijgt niks met Valentijn, want jij bent Sonja Single. Maar deze februari is het anders. Deze keer staat er gewoon wél een cadeau voor je klaar. Namens Weekendjeweg.nl mag Ze namelijk een weekend (2 overnachtingen) in Hotel Crowne Plaza Promenade, een 5-sterrenhotel in Den Haag, weggeven! Natuurlijk ga je, als je wint, niet alleen van een superdeluxe weekend weg genieten: je neemt een van je vriendinnen lekker mee.


Hotel Crowne Plaza Promenade
Voor je straks als een dolle op de meedoenbutton drukt, leggen we natuurlijk eerst graag even uit waar je naartoe gaat als je wint. Het in 2012 geopende Crowne Plaza Promenade is een 5-sterrenhotel gelegen tussen Den Haag en Scheveningen. In het hotel vind je sfeervolle en luxe kamers, die allemaal beschikken over een televisie, draadloos internet, een minibar, koffie- en theefaciliteiten, een zitgedeelte, een laptopkluis en een badkamer met bad en douche, toilet en föhn. Naast mooie kamers, heeft Hotel Crowne Plaza Promenade ook een stijlvolle brasserie, Brut-Bubbles & Bites genaamd, en een Healthclub- & Spa-ruimte, die bestaat uit 900 m2 aan zwembad, verschillende sauna- en behandelruimtes en een fitness.
 
Niet alleen om de luxe en de faciliteiten is het Crowne Plaza een heerlijk onderkomen voor een lekker weekendje weg. Ook de ligging van het hotel is gunstig: binnen 1 minuut loop je naar de tram, die je naar het centrum van Den Haag of naar het strand brengt. Kom je trouwens met de auto naar het hotel, dan hoef je je geen zorgen te maken over de parkeergelegenheid: het Crowne Plaza beschikt over 222 eigen parkeerplekken waar je de eerste 4 uur gratis kunt parkeren. 


Wat je krijgt
De winnaar van de actie, krijgen het volgende:
  • 2 overnachtingen voor 2 personen in Hotel Crowne Plaza Promenade via Weekendjeweg.nl;
  • ontbijt in het hotel;
  • de mogelijkheid om gebruik te maken van de welnessfaciliteiten (exclusief behandelingen).

Winnen?
Om kans te maken op een weekend voor 2 personen in het Crowne Plaza Promenade, dien je Ze.nl te liken op Facebook. Meer kans maken? Deel de actie als een malle op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op de onderstaande icoontjes te klikken. 
 
Klik vervolgens op de meedoenbutton. Simpel toch? De actie loopt tot en met 13 februari 2014 en op Valentijnsdag wordt de winnares op de hoogte gesteld!

Meer informatie over Hotel Crowne Plaza Promenade vind je hier.