12x inspiratie voor de mooiste bruiloftskapsels

Haar door Jeanine

Als er één dag is waarop je haar goed moet zitten, is het toch wel je bruiloft. Glimmende highlight hier, een prachtig kettinkje daar: van top tot teen laat je jezelf in de watten leggen. Ook qua kapsel wil je natuurlijk wel dat het er allemaal mooi uitziet. Sit back and relax, want met deze 12 bruiloftskapsels ben jij in een mum van tijd geïnspireerd.

Bruiloftskapsels

Lees ook: Zomer kapsels 2021: dit zijn de trends 

Alle kanten op met vlechten

Dacht je dat een vlecht saai of simpel was? You thought wrong, kijk zelf maar! Je kunt er eigenlijk alle kanten mee op. Steek het bijvoorbeeld losjes op en combineer verschillende vlechten voor een speelse, chique look. Of maak een losse, halve vlecht naar achter en eindig in een staart. De perfecte balans tussen fancy en casual. Heb je lang haar en wil je eens iets bijzonders? Combineer strakke, dunne vlechtjes met grote, lossere vlechten en steek een paar roosjes in het midden. Staat niet alleen mooi tijdens de bruiloft, maar ook op alle foto’s.

Krans

Met een accessoire kun je alle kanten op. Wat dacht je van een mooie (bloemen)krans? Simpel, maar zó mooi.

Wilde paardenstaart

Of je nou lang haar hebt of korte lokken: met een paardenstaart kun je meer dan je denkt. Maak het lekker wavy en stug met bijvoorbeeld een zoutwaterspray. Perfect voor die prachtige boho look.

Opgestoken

Wil je je haar liever opsteken? Kies dan bijvoorbeeld voor een gevlochten knot of een hoge knot. Je hebt er de hele dag geen last van, maar ziet er toch fantastisch uit. Maak het helemaal af met wat bloemen, spelden of ga all out met een tiara. Prachtig!

Krullen

Ook met krullen kun je alle kanten op. Maak een paar losse krullen met een smal vlechtje als je niet te veel poespas wilt, of pak helemaal uit met verschillende lagen krullen. Combineer het met de juiste accessoires en jij staat de hele dag te shinen.

Beeld: iStock

Lees ook: Haar sneller laten groeien? 11 do's & don'ts voor prachtige lange lokken