Lifestyle / Media
Media

TikTok'er gaat viral met effect van eten op haar outfits

Op the gram stikt het van de (gephotoshopte) killerbody's, gelukkig weten wij ook wel dat schijn bedreigt. TikTok'er Clara laat zien precies zien hoe haar buik en outfit veranderen nadat ze de hele dag heeft gegeten. 

tiktakken viral before en after food

Lees ook: Instagram vs. reality: deze accounts tonen de realiteit achter ‘perfecte plaatjes’

Positiviteit

De 24-jarige TikTok'er Clara vindt mentale gezondheid, positiviteit en zelfzekerheid enorm belangrijk. Openhartig over onzekerheden praten hoort daar ook bij. “Ik zat in de auto en dacht opeens aan de mensen die alleen maar outfits showen met een platte buik. Ik had een video gezien waarin mensen een platte buik benoemden als een ‘must’. Ik vond dit een goede reden om te laten zien dat outfits zowel bij een platte als een ‘after food’ buikje passen,” vertelt Clara aan Bored Panda.

Grappen

Terwijl Clara haar reeks before en after outfits laat zien, maakt ze wat iconische opmerkingen tussendoor: “elf van de tien punten. Het extra puntje is voor de koolhydraten in m’n maag”. Of “ik ben niet heel leuk als ik hangry ben (hongerig, boos). Ook niet als ik aan het schreeuwen ben tegen iedereen.” Zo laat ze zien dat ze geniet van het eten en zichzelf omarmt om het feit dat ze blij is, ook al heeft ze geen platte buik meer na het eten. 

@claraandherself

follow along so you don’t miss these ily friends 💓

♬ Bloom (Bonus Track) - The Paper Kites

 

@claraandherself

Happy outfits+eats day to all my favorite humans follow if you like these reminders!💓

♬ original sound - Clara

 

@claraandherself

I hope this posts I love y’all you are much more than your beauty!

♬ original sound - Clara

 

Lees ook: TikTok gaat los: bloeit er iets op tussen Jesse Klaver en Rob Jetten?