Lifestyle / Media
Media

TikTok gaat los: bloeit er iets op tussen Jesse Klaver en Rob Jetten?

Een knipoog hier, een speelse blik daar... Het kunnen onschuldige tekenen van vriendschap tussen Jesse Klaver en Rob Jetten zijn, maar volgens TikTok speelt er meer tussen de politici. Onder de hashtag #Resse fantaseren TikTok-gebruikers over een heimelijke liefde tussen de twee.

rob jetten

Lees ook: FOTO: Volgers van Maan gaan los nadat ze poseert met een sigaret

(B)romance?

Een complicatie van Rob en Jesse gaat momenteel wereldwijd viral. De meeste buitenlandse TikTok'ers weten niet eens wie ze zijn. Dat er iets speelt tussen de twee, dáár is volgens hen geen twijfel over mogelijk. Dat allebei een relatie hebben, doet er voor het gemak even niet toe.

Reactie Rob Jetten

Jetten weet inmiddels dat hij en zijn GroenLinks-collega viral gaat op TikTok. Dat liet hij weten op Instagram. Rob deelt een van de complicaties op zijn Stories en grapt: "Laat Jolein het maar niet zien, Jesse Klaver".

Jolein is de vrouw van Jesse, de twee hebben drie kinderen samen. Rob is officieel ook van de markt. Hij is al een tijdje samen met Sjoerd. 

Ook Jesse laat van zich horen. Onder zijn nieuwe Instagram-post wordt hem de bodywarmer van het lijf gevraagd over #Resse. Op een reactie van ene Jan reageert hij met 'Ik ontken alles'. Aw....

Lees ook: K3 haalt woede van Belgen op de hals met satirisch corona-lied

Beeld: Brunopress