Recept: Rocky Road met overgebleven paaseitjes

Eten door Daniëlle

Pasen is achter de rug, dat betekent dat we de paaseitjes weer mogen opbergen. Of toch niet... Er zijn namelijk genoeg recepten te maken met overgebleven paaseitjes, onder andere deze heerlijke Rocky Road. We leggen je uit hoe je het maakt. Spoiler: na het proberen van deze heerlijke Rocky Road wil je niet meer anders.

Lees ook: Zo lang moet je wandelen om een paaseitje te verbranden

Rocky Road met overgebleven paaseitjes

Dit heb je nodig:

  • 200 gram chocolade
  • 200 gram gevulde paaseitjes
  • 50 gram mini marshmallows
  • Gekleurde mini paaseitjes

Dit moet je doen:

  1. Smelt 2/3 van de chocolade au bain marie. Haal dit wanneer het gesmolten is van het vuur en voeg het laatste deel van de chocolade toe. Roer dit goed door, tot alles goed gesmolten is. 
  2. Roer hier vervolgens de mini marshmallows en paaseitjes doorheen. 
  3. Giet het chocolade-paasei-mengsel vervolgens over een bakplaat heen met bakpapier en verspreid dit goed over de plaat. 
  4. Besprenkel de chocolade met gekleurde mini paaseitjes en eventueel sprinkels of hagelslag.
  5. Laat dit goed afkoelen, voordat je het doormidden snijdt. Ook lekker met witte chocolade. Eetsmakelijk!

 

Lees ook: De mooiste bijbelse namen

Bron: flyingfoodie.nl