5 originele paasideeën

Vrije tijd door Kimberly
April doet wat-ie wil en dat is te merken ook! Voor je het weet is het weer Pasen en om je stekkie toch wat paasproof te maken, hebben wij de 5 leukste paasideeën voor je op een rijtje gezet! 
 
De tijd gaat rete-snel. Voor je het weet is het weer Pasen en moeten we volop (paas)takken gaan snoeien en eitjes gaan sprokkelen. En dit jaar wil je het beste eruithalen. Dan rest alleen nog de vraag: hoe? Wellicht met een vleugje inspiratie! 

1. Een ei hoort erbij 

Wie Pasen zegt, zegt paaseitjes. En dan het liefst met veel kleuren, glitters en tierelantijntjes. Hoe je dit het best kunt aanpakken? Met confetti en watervaste verf bijvoorbeeld, maar ook nagellakjes doen het goed.


 

Wie de creabea zelve is, kan een van de volgende opties proberen. Optie twee is easy peasy en zó cute! Wat je daarvoor nodig hebt? Een schil (zo heel mogelijk), een druppeltje water en een vers bloemetje. De schil kun je heel makkelijk gebruiken als bloempotje. We like
 

 
2. Vrolijke tak
Met een paastak in huis creëer je een écht paassfeertje. Tip: kies eitjes met pasteltinten en gebruik een vintage pot (of gewoon een kan) voor een Pinterest-waardig resultaat. 
 


 

3. Foodies
Wij houden van eten. Punt. Hoe je met Pasen uitpakt zonder er al te veel moeite voor te doen? Met de volgende foodtastic ideeën kom je een heel eind.
 


Zucht... kuikenmacarons. Dit is het toppunt van liefheid. 

Konijnenkoekjes en aardbeitjes gedipt in oranje glazuur, veeg ons op... 
 
4. Dress to impress
Heb jij thuis een klein hummeltje rondlopen? Of komt je nichtje op bezoek om paaseitjes te zoeken? Wellicht zijn dit outfitjes in het kader van dress to impress
 


5. Nail art 
Tutorials voor prachtige nail art vliegen je om de oren. En ook het thema Pasen heeft een aantal pareltjes in petto. Vooral de lichte en zachte kleuren staan centraal, zoals lichtgeel, zachtgroen, maar ook zalmroze. Voor de creatievelingen onder ons: maak een konijntje of kuikentje voor een écht paaseffect. 
 


Heb jij nog leuke ideeën voor Pasen?