Deze nagellak past perfect bij jouw sterrenbeeld

Psyche & spiritualiteit door Laura D

De nagelsalons zijn weer open, dus hoogste tijd voor een nieuw lakje. Ben jij nog aan het twijfelen welke kleur je moet kiezen? Geen nood: kies de nagellakkleur die perfect bij jouw sterrenbeeld past!

Lees ook: Dit vertelt jouw maanteken in astrologie over jouw karakter en emoties

Ram (21 maart – 20 april)

Paars

Een ram is een vuurteken. Je houdt van passie, gezelligheid en zit vol energie. Je durft wel, dus kies voor een kleurtje dat lekker opvalt. Verwerk je passie in je nagels en ga voor een mooi oranjerood kleurtje.

Stier (21 april – 20 mei)

Bruin

Als stier ben je een enorme doorzetter, sensueel en hou je van luxe. Je houdt ervan om te genieten van de goede dingen in het leven. De kleur bruin is simpel, maar wel chique. En, nog beter: het ziet eruit als een lekker doosje chocobonbons. Daar zeg jij natuurlijk geen nee tegen.

Tweeling (21 mei – 21 juni)

Parelmoer

Je geniet volop van het leven. Je bent optimistisch, ruimdenkend en houdt van een beetje magie. Parelachtige nagellakjes passen daar perfect bij. Parelmoerige kleuren zijn in elk licht precies even anders. Net zoals jij, die houdt van je opties open houden.

Kreeft (22 juni – 22 juli)

Lichtblauw

Kreeften zijn echte gevoelsmensen, en zitten vaak vol emoties. Lichtblauw is de kleur om jou af en toe even weer met je benen op de grond te zetten. De kleur is kalmerend en chic, dus houdt je emoties ook nog eens goed onder controle.

Leeuw (23 juli – 23 augustus)

Glitter

Leeuw is het meest trotse sterrenbeeld. Jij houdt wel van een feestje en in het middelpunt staan. Maak dus je nagels het hoogtepunt van de avond door er een discobal van te maken. Een dazzling glitter past perfect bij jou.

Maagd (24 augustus – 22 september)

Groenblauw

Als maagd ben je erg perfectionistisch en denk je kritisch. Maar je houdt ook van kwaliteit en je bent heel creatief. Daarom wil je iets spannender dan zwart of rood. Kies voor een mooie glimmende groenblauwe kleur!

Weegschaal (23 september – 23 oktober)

Roze

Weegschalen houden van een goede balans in het leven. Toch kun je jou altijd wakker maken voor een beetje gezelligheid. Daarom past een felle, kleurrijke kleur zoals roze precies bij jou. Roze is een mooie balans tussen rood en pastel, net zoals jij in jouw leven een goede balans hebt.

Schorpioen (24 oktober – 22 november)

Rood

De schorpioen is het meest gepassioneerde sterrenbeeld. Je bent verleidelijk, maar toch ook mysterieus. Donkerrood ziet er fantastisch uit op elke huidskleur en staat voor zowel passie als mysterie. Dé kleur voor jou dus!

Boogschutter (23 november – 21 december)

Lila

Boogschutters houden ervan om zo veel mogelijk te ervaren. Je bent nieuwsgierig en doet het liefst elke dag iets anders. Lila nagellak is net iets anders dan normaal, en past precies bij al je outfits. Perfect voor jou dus!

Steenbok (22 december – 20 januari)

Lichtgrijs

Steenbokken gebruiken vaak logica om keuzes te maken. Je gaat volledig op je doel af en je staat serieus in het leven. Lichtgrijs is een kleur die zakelijk is, maar wel nét even wat anders is dan wat je normaal op je nagels zou doen. Maar: nog steeds binnen je comfort zone.

Waterman (21 januari – 19 februari)

Wit

Watermannen zijn onafhankelijk en houden ervan om alles analytisch te bekijken. Je bent loyaal. Maar, soms bekijk je dingen wel een beetje zwartwit. Daarom is de kleur wit helemaal voor jou. Het staat flatterend, maar het is wel simpel en vrolijk.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Donkerblauw

Als Vis ben je complex, emotioneel en verandert je humeur regelmatig. Daarom heb je een nagellak nodig die mooi glimt en zich aanpast aan de lichtinval. Net zoals je gedachtes die altijd veranderen. Kies een mooi licht kleurtje, omdat je ook heel lief, gevoelig en inspirerend bent.

Lees ook: Waarom de lente je gelukkiger maakt