6 vrouwen over hun beste seks ooit

Intiem door Laura
1 van 6

Soms heb je zulke mind blowing seks dat het voor altijd in je herinneringen blijft. Elke keer als je er aan terugdenkt krijg je weer dezelfde kriebels. Wij hebben zes vrouwen ondervraagd over hun allerbeste ervaring in bed (en soms daarbuiten). Dus ga er even lekker voor zitten, want ze zijn steamy

Onder de sterren

Zoë (26): “Het was een mooie windstille zomeravond op een boot vol vreemde mensen in een ander land. Iedereen sliep al, behalve ik. De sterren had ik nog nooit zo helder gezien. Ik dacht dat ik helemaal alleen was. Toen voelde ik opeens een hand op mijn linkerschouder. De jongen waar ik de hele reis al een zware crush op had. We keken elkaar aan en hij boog zich naar me toe. Hij zoende me, en ik liet me helemaal meegaan. Het was een hele intense zoen. Zo’n zoen die je nog steeds voor je kan halen. Hij tilde me op en duwde me tegen de reling aan. Ik verloor mezelf in het moment en de warmte van de avond. Denken was niet meer mogelijk.

Hij tilde me naar een slaapmatje in de buurt en legde me neer. Ondertussen fluisterde hij in mijn oor wat hij met me wilde doen. Ik fluisterde terug. Langzaam verdwenen onze kleren. Stuk voor stuk. We teasden elkaar. We wilden niet dat het moment voorbij was. Het was misschien wel seks met een vreemde, maar eerlijk: zo vreemd voelde het niet. Het was ook niet mijn eerste onenightstand, maar het was bizar spannend. Hij maakte me niet normaal zenuwachtig. De nacht leek lang en de seks leek niet te stoppen. Zijn gespierde, bezwete lichaam bewoog zich intens over mijn naakte lichaam. Van standje A naar standje B. Terug naar A en toen naar C. Hij wist precies hoe je een vrouw moet verwennen en ik genoot volop. De angst dat iemand ons zou betrappen was groot, wat het nog spannender maakte. Na uren van genot lagen we hijgend naast elkaar. Mijn hoofd op zijn borst. We genoten na terwijl de sterren boven ons hoofd fonkelden. Wat een nacht. Een nacht die je normaal... Nou, jullie snappen hem wel!”