Monique Westenberg schrijft eerlijke column over relatiebreuk: 'Ik heb het zwaar'

Celebs door Laura

Na een korte radiostilte na de veelbesproken break-up tussen haar en André Hazes, laat Monique Westenberg weer van zich horen. In haar vaste column in Vriendin vertelt ze openhartig over haar verdriet.

Lees ook: FOTO: Ashley Tisdale is bevallen van eerste kindje

Break-up

Monique Westenberg heeft een roerig jaar achter de rug. Na een veelbesproken break met André, diens uitstapje met Bridget Maasland, kwamen ze weer bij elkaar. In december ging hij zelfs op één knie voor haar. De twee zaten op een roze wolk (althans, Monique wel) toen Dré begin maart opeens de koffers pakte. De zanger liet weten ondertussen bij influencer Sarah Soelen en haar familie te pitten. De twee hebben geen relatie, maar dat wil hij nog niet sluiten.

Column

In een emotionele column in tijdschrift Vriendin laat Monique weten hoe het met haar gaat. "Ik heb het zwaar, ik ben verdrietig en het jaar zoals ik het voor ogen had, zal heel anders verlopen. Ik moet mijn weg proberen te vinden, dag voor dag" Monique zegt enorm veel te hebben aan de hulp van familie en vriendinnen. Ook haar zoontje Dré is een steunpilaar. Ze vertelt trots hoe hij voor het eerst 'mama' had geschreven en hier een hartje bij tekende. "Ik smolt."

"Of toen hij binnenkwam met een bosje tulpen in zijn hand en zei dat ik de liefste mama van de wereld ben. Die tulpen had mijn buurvrouw hem in zijn handjes gedrukt. Ik moest erom huilen, maar het deed me zo goed."

Lees ook: FOTO: Monique reageert op breuk met André met emotionele post

Beeld: Brunopress