Deze spannende thriller op Netflix past het beste bij jouw sterrenbeeld

Vrije tijd door Daniëlle

Een goede film is nooit mis, vooral als het een thriller is. De spanning, in combinatie met een goed achtergrondverhaal, is alles wat we soms even nodig hebben. Nu is het alleen nog de vraag welke je wilt kijken. Wanneer je twijfelt, kun je altijd nog de sterren laten spreken.

Lees ook: Binnenkort op Netflix! Kristin Davis van SatC speelt in deze bloedstollende thriller

Deze thriller op Netflix past het beste bij je op basis van je sterrenbeeld

Je sterrenbeeld zegt al best veel over je: het zegt veel over hoe je voelt en hoe je je lover benadert. Ook kan het al veel zeggen over je smaak voor films. Zo houd een Maagd of Tweeling waarschijnlijk wat meer van een goede comedy, maar neigt een Weegschaal of Stier wat meer naar een romantische film. Wanneer je nog op zoek bent naar een goede thriller is het net zo handig te kijken welke dan het beste bij je sterrenbeeld past.

1. Ram

Als Ram ben je niet zo vies van een spannende film, dus een goede thriller zit er eigenlijk altijd wel zin. Netflix-original The Call is daarom vast iets voor jou: het verhaal is duister maar indrukwekkend. Een vrouwelijke bewoonster van een huis belt met een vrouw die beweert in hetzelfde huis te wonen, maar er zit 20 jaar verschil tussen. Er gebeuren erg spannende dingen. 

2. Stier

Je vindt het allesbehalve fijn om uit je comfortzone te stappen, dus voor jou is een thriller die je wel eens eerder hebt gezien geschikt voor jou. Zo kan je je goed voorbereiden op je schrikmomenten maar kun je toch nog een beetje genieten van die thriller-vibe. Een goede film voor jou is Penoza, want laten we eerlijk zijn: hier kunnen we toch nooit genoeg van krijgen?

3. Tweeling

Je houdt van een spannende film waar alleen maar actie in zit. Een film die doodloopt of waar geen actie in zit vind jij al snel saai. Goed, een goede actie-thriller... Wat dacht je van Dangerous Lies? Een verzorgster zonder geld erft het huis van een patiënt wanneer deze overlijdt. Door de duistere geheimen vraagt ze zich alleen af of ze het nog wel volhoudt...

4. Kreeft

Je bent niet zo'n fan van thrillers, dus wellicht is een minder spannende film beter voor jou. Een beetje comedie mag ook niet ontbreken. De perfecte film voor een Kreeft is daarom A Simple Favor. De film vertelt het verhaal van Stephanie, die een alleenstaande moeder is. Ze ontmoet Emily (die trouwens wordt gespeeld door niemand minder dan Blake Lively, yes!) en onderzoekt haar levensverhaal wanneer zij op een mysterieuze wijze verdwijnt. 

5. Leeuw

Als Leeuw ben je zeker niet vies van een beetje rijkdom en welvaart, het liefst creëer jij dit namelijk ook voor jezelf en de mensen om je heen. De film Rebecca is daarom een goede match voor jou. Een jonge vrouw die pas is getrouwd verhuist naar het landgoed van haar man. Helaas krijgt ze niet alleen te maken met veel goud en een groot bed: ze krijgt ook te maken met een mysterieuze huishoudster en een geest. Het verhaal is enorm spannend.

6. Maagd 

Je bent analytisch, perfectionistisch en nieuwsgierig, dus een psychologisch mind spelletje vind je allesbehalve erg. De film Sightless gaat over een ex-violiste die na een brute aanval blind wordt. Ze wordt goed verzorgd, alleen haar nieuwe leven voelt allesbehalve goed...

7. Weegschaal

Een goede seksscène vindt een Weegschaal zeker niet erg, en dat in combinatie met thriller is natuurlijk perfect. In Addicted volgen we een volwassen vrouw die het goed voor elkaar heeft: ze heeft een man, kinderen, een mooi huis en een goede baan. Alles lijkt perfect, tot ze verslaafd wordt aan seks hebben met andere mannen. Duister met een vleugje romantiek.

8. Schorpioen

Schorpioenen zijn zelf goed in het spelen van een mysterieus spelletje, dus een film met een mysterieus en spannend verhaal is natuurlijk voor ze neergelegd. In The Girl On The Train volgen we het verhaal van een gescheiden vrouw, die verstrengeld raakt in een zaak over vermiste personen en wordt ondervraagd, maar kan zich niks herinneren.

9. Boogschutter

Boogschutters houden van avontuur en vrij zijn. Ze zullen zich dan ook zeker herkennen in de film Bird Box, waar Malorie haar gezin veilig probeert te stellen wanneer een duistere kracht mensen drijft tot zelfmoord. Ze moeten hoe dan ook door met leven, echter met een blinddoek op. 

10. Steenbok

Een Steenbok houdt wel van een goede thriller met een vleugje horror. Het psychologische spelletje in The Tall Grass zullen ze daarom ook erg interessant vinden. Wanneer een zwangere vrouw en haar man een veld met hoog gras in duiken om een jongetje te redden, komen ze er al snel genoeg achter dat ze hier niet uit kunnen komen.

11. Waterman

De Watermannen willen maar al te graag een eigen idividu zijn en een originele identiteit hebben. In Split zien we een man die er wel wat meer dan één heeft. Hij ontvoert drie tienermeisjes die proberen te ontsnappen van zijn craziness.

12. Vissen

Wanneer je sterrenbeeld een Vis is, sla je een thriller liever over. Een waargebeurd verhaal vind je echter wel erg interessant. Een goede thriller voor een Vis is daarom 22 July, een waargebeurd verhaal over een aanslag op een eiland in Noorwegen. Spannend is 'ie zeker.

Lees ook: Dit vertelt jouw maanteken in astrologie over jouw karakter en emoties