Deze fashiontrends uit de 90s zijn weer helemaal in

Mode & trends door Laura D

De nineties zijn weer helemaal terug van weggeweest, en dat is ook te zien in de nieuwste trends. Denk bijvoorbeeld aan mini-tasjes of de sexy slipdress. De geschiedenis lijkt zich elke keer weer te herhalen als het op fashiontrends aankomt. Dit zijn een paar 90s trends die in 2021 weer helemaal een comeback hebben gemaakt!

Lees ook: Koude voeten? Deze laarzen houden je deze winter warm

90s comeback #1: Corduroy

Corduroy is een stof met een ribbelstructuur. Het wordt ook wel ribfluweel genoemd, en zoals de naam het al zegt is het superzacht. Het is weer helemaal terug van weggeweest en in allerlei soorten kleding te verkrijgen: van jurken tot aan jassen!

 

90s comeback #2: Slipdress

Naast dat de stof silky en smooth is, is de slipdress ook nog eens supersexy. De jurk is heel simpel en chic, maar kun je ook met laagjes dragen. Doe er bijvoorbeeld een t-shirt onder of trek er juist een oversized blazer over aan.

 

90s comeback #3: Chained belt

Schakelriemen zijn niet meer alleen een statement voor skatergirls en gothics. Vergeet de dikke leren riemen, dé manier om je saaie outfit op te leuken is nu een kettingriemen. Naast je jeans kun je hem ook gebruiken om je jurkje of je oversized shirt wat meer vorm en fashion te geven.

 

90s comeback #4: Wijde broeken

In het begin van de 00s waren de skinny jeans helemaal hét. Tegenwoordig gaan we weer terug de tijd is met de wijde broeken. Zo populair waren in de 90s, zo niet meer weg te denken zijn ze nu. Naast dat ze super comfy zitten, kunnen ze ook optisch je curves er beter uit laten komen.

 

90s comeback #5: Kleine tasjes

Waar de tassen een aantal jaar geleden liever te groot dan te klein waren (voor al je spullen natuurlijk) is de laatste tijd juist de miniversie van de tassen weer helemaal happening. Precies genoeg ruimte voor je telefoon, lipgloss, mondkapje en sleutels!

 

Lees ook: Shopaholics opgelet: hier scoor je dure merken voor een prikkie