Fashion / Mode & trends
Mode & trends

Shopaholics opgelet: hier scoor je dure merken voor een prikkie

Droom je van nieuw ondergoed van Calvin Klein of een nieuwe jas van Scotch & Soda, maar wil je bankrekening niet meewerken? Wij hebben een tip waardoor je favoriete designeritems niet meer in de wishlist blijven hangen, maar in no time bij jou in de kast hangen: BestSecret.  

bestsecret

Geheime shopping community

Als je geen geldboom in de tuin hebt, maar wél een dure (en goede!) smaak moet je vaak allerlei prachtige kleding aan je voorbij laten gaan. Niet als je de geheime webshop - die bestaat - kent! Je kunt er niet zomaar winkelen, je moet een invite hebben. En die hebben we voor jou! Scroll gauw verder...

BestSecret is een online shopping community met meer dan 3000 designermerken als Calvin Klein, Fabienne Chapot, Adidas, Michael Kors en Tommy Hilfiger. De kortingen kunnen oplopen tot maar liefst 80%. Van de huidige collectie tot aan de voorgaande collectie! Zo kun jij voor een prikkie shinen in de mooiste designerkleding. Bijvoorbeeld deze prachtige items.

bestsecret
bestsecret

Toegangslink BestSecret

Handig: je kunt zowel op je laptop en mobiel als via een app shoppen. Check snel via je telefoon wat de nieuwe aanbiedingen zijn of maak een wishlist met al je favoriete items. De app is te downloaden in de App Store of Google Play. 

Good to know: retourneren is gratis bij BestSecret. 

Wij mogen je dus toegang geven tot een geheime shopping community.  Let op! Je hebt niet alle tijd van de wereld, want er zijn beperkte uitnodigen beschikbaar. Dus go, go, go

bestsecret

Beeld: Rawpixel