Fotoreport: Valtifest-outfitjes checken!

Mode & trends door Xandra
Wie kleedt zich het best? Dat is het motto van festival Valtifest. En dan heb ik het niet over mooie jurkjes. Juist de gekke outfits en bijzondere make-up lijken een vereiste voor het festival. En dat levert leuke foto?s op!

Dansen met een Teletubbie en een astronaut, terwijl er een opblaaskrokodil op je hoofd valt. Het klinkt als een gekke droom, maar dit soort dingen gebeuren echt tijdens het jaarlijkse Valtifest. ?Het mooiste decor is het publiek zelf?, zei oprichter en DJ Joost van Bellen. En dat klopt. Het festival op de Amsterdamse NDSM werf had dit jaar als thema ?Next to Uranus? en dat werd - natuurlijk - op de meest aparte manieren opgevat.

Al op Amsterdam Centraal Station zag ik de gekste dingen voorbij komen. Anusblekers met een daadwerkelijke fles bleekmiddel in hun handen, rokjes gemaakt van Milkyway repen en gezichten beschilderd met honderden sterretjes. Op het festivalterrein zelf werd dit alleen maar verduizendvoudigd. Het is duidelijk: op Valtifest moet je gezien worden. De meest leuke, bijzondere en aparte outfits zette ik voor jullie op de foto. Enjoy!
 Lees ook Xandra's vorige modeartikelen!


Xandra (22) is afgestudeerd journalist. Ze schrijft voor verschillende tijdschriften en websites en heeft haar eigen blog op xannsplace.blogspot.nl, maar bovenal is ze een echte fashionista.

Ze is gek op kleding, schoenen en accessoires en daardoor eigenlijk altijd blut, maar wel voor een goed doel natuurlijk.

Dit modemeisje is altijd op de hoogte van de laatste trends en deelt die graag met jou op Ze.nl.