Lifestyle / Media
Media

Welkom! Drie nieuwkomers in het Big Brother-huis waaronder ‘Vlaamse Theo’

Inmiddels zitten de meeste Big Brother-kandidaten al ruim twee weken afgezonderd van de buitenwereld. Er is al veel gebeurd. Het vrijwillige vertrek van de Amsterdamse Theo ging niemand in de koude kleren zitten. Maar het lijkt er op dat zijn vervanger zijn intrede in het huis heeft gedaan. Welkom Patrick... of moeten we Theo 2 zeggen?

Vlaamse Theo nieuwkomers Big Brother

Lees ook: Wow! Deze Big Brother-kandidaat verlaat vrijwillig het huis

Nieuwkomers

Tijdens het Gemaskerd Bal spel werden de bewoners verrast met wel drie nieuwkomers: Julie, Michel en Patrick. En ja, het viel ons ook al meteen op: de Vlaamse Patrick heeft wel wat weg van Theo. Voor wie denkt: ‘Huh, ik heb deze man toch al eerder gezien?’ Dat kan kloppen als je de Big Brother-livestream volgt. Patrick is de man die vorige week onder doos 2 zat toen Theo, Daniëlle en Thomas drie nieuwe bewoners mochten kiezen. Patrick werd niet gekozen omdat hij volgens Theo ‘een haantje’ zou zijn, maar nu zit hij tóch in het huis!

Vlaamse Theo

Patrick wordt nu beschouwd als de Vlaamse Theo. Maar wie is Patrick en kunnen we van hem net zulke tactische taferelen verwachten? De 59-jarige Patrick is in het dagelijkse leven een hardwerkende ondernemer. Daarnaast heeft hij in zijn eentje twee zoons grootgebracht. Helaas heeft het zo moeten zijn, omdat zijn vrouw 25 jaar geleden is omgekomen in een ernstig auto-ongeval. Hij ging een zware periode tegemoet en stortte zich op zijn werk. Zo begon hij een fietsenwinkel, een kledingzaak en een broodjeszaak. Wauw! Wij zijn heel benieuwd wat deze man nog meer in zijn mars heeft en óf hij qua innerlijk echt zo op Theo lijkt…

Julie

Naast Patrick hebben we ook te maken met de 34-jarige Julie die in het dagelijkse leven twee kinderdagverblijven runt. Verder heeft ze drie kinderen en is ze vastberaden om het spel af te maken. Julie heeft graag de touwtjes in handen en vindt het lastig als dingen niet op haar manier gaan.

Julie Big Brother

Michel

Vinden jullie hem ook lijken op de acteur in Lucifer? Wel een beetje, hé? De 36-jarige Michel heeft als marinier al veel missies afgerond in zijn leven. Hij ziet Big Brother als een nieuwe missie die succesvol moet worden volbracht. Inmiddels werkt hij in de persoonsbeveiliging.

Big Brother Michel

Wanneer kun je Big Brother zien?

Big Brother is iedere werkdag om 21:30 uur te zien op RTL 5 en Videoland. Daarnaast wordt iedere donderdagavond op datzelfde tijdstip een liveshow uitgezonden en kun je 24/7 twee livestreams bekijken op Videoland. 

Lees ook: Yes! Love Is Blind seizoen 2 verschijnt op Netflix

Bron: RTL Boulevard | Beeld: RTL