Eerste matches van het nieuwe seizoen Married At First Sight bekend

Media door Bente

Ja, ik wil! En zeg dat maar eens tegen een total stranger. Spannend… In de eerste aflevering van het – alweer zesde – seizoen van 'Married At First Sight' zien we al vier kandidaten die het jawoord geven aan een vreemde. 

Lees ook: Psychologen en veel studiopraat: eerste aflevering Big Brother viel niet helemaal in de smaak

Flirten

Uit de eerste aflevering blijkt wat voor eisen de singles allemaal hebben. Een echtgenoot die lijkt op George Clooney of juist een type als Chantal Janzen. Een andere deelnemer flirtte zelfs even met Carlo BoszhardAwkward! Ja, zoek maar eens een goede match uit na die hoge eisen. Gelukkig is er genoeg keus, want er zijn dit jaar 2.200 aanmeldingen.

Koppels 

De definitieve koppels kregen we nog niet te zien, maar wel alvast een voorproefje met de twee matches. De 35-jarige Lars en de 25-jarige Lizzy komen allebei uit Brabant. Ze zijn allebei op zoek naar passie en loyaliteit in een relatie. Is dit een match made in heaven? Het andere stel komt ook uit het zuiden. De 35-jarige Rein en de 40-jarige Danny. Danny runt twee chocoladewinkels en peuzelt graag zelf ook een stukje naar binnen. Ook Rein is niet vies van wat lekkernijen. Dat komt dan goed uit. 

Goed einde

Oud-kandidaten Nicolai en Chantal hebben in seizoen twee meegedaan aan het programma en zijn nog steeds een gelukkig getrouwd stel. Inmiddels zijn ze niet alleen meer huwelijkspartners, maar ook ouders van een meisje, Fenna. Goede hoop dus voor de nieuwe deelnemers van dit seizoen!

Gemist?

De aflevering kun je terugkijken op Videoland. Iedere maandag- en dinsdagavond is er om 20:30 uur een nieuwe aflevering te zien op RTL 4. Hier kun je nog even nagenieten van Lars en de wel heel enthousiaste moeder, die het allemaal wel ziet zitten!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)

Beeld:  RTL4

Lees ook: Dit zijn de twee nieuwe kandidaten van het Big Brother-huis!