Yes! Love Is Blind seizoen 2 verschijnt op Netflix

Media door Bente

Het tweede seizoen van Love Is Blind is een feit! Massaal hebben we genoten van de Netflix-realityserie die een combinatie vormde van MAFS en Love Island. De streamingdienst teaste naar het nieuwe seizoen met een trailer.

Lees ook: Zo gaat het nu met de Love is Blind-koppels

Love Is Blind seizoen 2

De datingshow is een experiment waarin dertig mannen en vrouwen individueel met elkaar gaan praten, zonder elkaar te zien. Ze zitten in afgesloten hokjes waarbij ze elkaar alleen kunnen horen. Love at first talk? De kandidaten daten steeds met een ander persoon, om erachter te komen of er een match tussen zit. Als het klikt wordt er gelijk een aanzoek gedaan. Twee keer een ‘Ja ik wil’? Dan gaat het brand new koppel samen op vakantie, ontmoeten ze elkaars familie en stappen 30 dagen later in het huwelijksbootje.

Trailer

Niet alleen Love is Blind krijgt een tweede seizoen. In de trailer zie je dat Marie Kondo, Rhythm + Flow én The Circle er ook een seizoen aan vast plakken. 

Wanneer komt seizoen 2 van Love is Blind?

Het is nog niet bekend op welke datum we kunnen genieten van de datingshow. De casting is al wel begonnen, blijkt uit de tweets. We moeten nog even geduld hebben... Naar verwachting zal het seizoen eind dit jaar of begin volgende jaar verschijnen. Geniet ondertussen van deze feelgood films op Netflix.

Lees ook: Een eruit, drie erin: deze nieuwe bewoners is het Big Brother-huis rijker

Beeld: Netflix