Waarom seizoen 2 van Bridgerton nog wel even gaat duren

Media door Sanne

De maker van de hitserie Bridgerton, Chris van Dusen, heeft laten weten dat er plannen zijn voor nog 7(!) nieuwe seizoenen. But don't get too thrilled. Er is überhaupt nog niets bevestigd over een eventueel seizoen 2. Volgens Phoebe Dynevor (Daphne Bridgerton) laten de opnames van seizoen 2 ook nog wel even op zich wachten. Helaas…

bridgerton seizoen 2

Lees ook: Zo ziet de cast van Bridgerton er zonder kostuums uit

Bridgerton seizoen 2

De opnames van seizoen 1 waren vlak voordat de hele productiebranche werd stopgezet afgerond. In een interview met Deadline vertelt Phoebe Dynevor, dé Daphne Bridgerton, dat ze zich niet kan voorstellen om midden in de coronacrisis seizoen 2 te filmen. “Er zijn zoveel figuranten en crewleden. Het is een hele intieme show. De enige oplossing zou een vaccin zijn.”

Intiem, dat zeker. We kunnen de stomende liefdesscènes nog goed voor de geest halen. Aan deze scènes ging heel wat training vooraf. Zo hebben Phoebe en Regé-Jean Page (the Duke of Hastings) een voorbereiding van zes weken gehad met intimiteitscoördinator. “Ik kan me niet indenken dat zo’n zelfde chemie had kunnen ontwikkelen met mondkapjes op,” legt Phoebe uit. 

Waar gaat het vervolg over?

Als de Bridgerton-boeken (er zijn 8) worden gevolgd kan het volgende seizoen gaan over het leven van Anthony, de oudere broer van Daphne Bridgerton. Maar krijgen we dan geen hitsige scènes met de Duke of Hastings? Dat is nog een mysterie. Phoebe vertelt hierover het volgende: “Ik denk dat Daphne zeker betrokken raakt bij het leven van Anthony. Wel vraag ik me af hoe dat eruitziet. Ik heb zin om erachter te komen!” Wij ook… heel erg. Kom maar op met seizoen 2!

via GIPHY

Lees ook: Wait, what? Zo oud zijn de Bridgerton-personages (en acteurs)

Bron: Deadline | Beeld: Netflix Media Center