Lifestyle / Media
Media

Wait, what? Zo oud zijn de Bridgerton-personages (en acteurs)

Onze nieuwe favoriete serie Bridgerton is zo verslavend dat we het al in één dag hebben uitgekeken en dat is niet zo gek: we kunnen onder andere niet genoeg krijgen van al die hotte scènes en de leuke personages. Wat je vaak ziet in series en films is dat het personage een stuk jonger of ouder is dan de acteur. Leuk om te weten is hoe oud de personages én de acteurs van Bridgerton zijn: zo kom je nog meer te weten over de personages en hun verhaal. Benieuwd? Je leest het hier.

Lees ook: Zo ziet de cast van Bridgerton er zonder kostuums uit

De Netflix-serie Bridgerton gaat over het verhaal van de oudste dochter van de familie Bridgerton, Daphne. In 1813 wordt ze op de 'trouwmarkt' gezet van de elites in Londen. De erotische serie wordt verteld door de anonieme columniste Lady Whistledown, die al haar juicy roddels over de toonbank gooit alsof het niks is. Hmm, vandaar dat het ons doet denken aan Gossip Girl. Je leest hier alles over Bridgerton. Om wat meer te weten te komen over de karakters en de acteurs, kan het nog eens helpen te weten wat hun leeftijden zijn. Spoiler: sommigen zullen je verbazen!

1. The Duke of Hastings

In real life mag de acteur dan wel 31 zijn, maar leeftijd zegt niks. In Bridgerton speelt de hotte Regé-Jean Page de 29-jarige Duke of Hastings.

2. Daphne Bridgerton

In het boek en de serie speelt de actrice Phoebe Dynevor de 21-jarige Daphne, maar in het echt is ze 25 jaar oud. 

3. Anthony Bridgerton

Deze cutie mag er dan wat jonger uit zien, maar in Bridgerton is Anthony 30 jaar oud. Hij verschilt maarliefst 9 jaar met zijn zus. De acteur, Jonathan Bailey, is 32 jaar oud.

4. Colin Bridgerton

De jongste broer van de Bridgertons is 22 jaar. Het personage wordt gespeeld door Luke Newton, die in het echt 23 jaar is. That's a close one!

5. Benedict Bridgerton

Luke Thompson, de acteur die de fantastische rol van Benedict Bridgerton speelt, is in het echt 32 jaar. In de serie is zijn personage 27 jaar, iets jonger dan Anthony, dus.

6. Eloise Bridgerton

Een bizarre deze: in Bridgerton is Eloise 17 jaar oud, maar de actrice die haar personage speelt, Claudia Jessie, is in real life 31 (!) jaar. Dat is een verschil van 14 jaar. Zien jullie het? Wij ook niet.

7. Penelope Featherington

Ook Nicola Coughlan kan er wat van: in de serie speelt ze de 17-jarige Penelope, maar in het dagelijks leven is ze 34 jaar.

Lees ook: De 10 meest hitsige series op Netflix

Bron: NSMBL | Beeld: Netflix