Gossip Girl meets Downton Abbey: Bridgerton wordt je nieuwe verslaving!

Media door Sanne

Hebben we zin in mengelmoes van Gossip Girl, Pride and Prejudice en Downton Abbey? In de serie Bridgerton leven de personages in de negentiende eeuw en ze worden net zoals in Gossip Girl in de gaten gehouden door de verteller. Prachtige kostuums? Check. Romantiek? Check. Drama? Check. Het ene schandaal na het andere? Check. Met deze serie start jij je kerstweekend sowieso goed!

Bridgerton Netflix bingen

Lees ook: Quarantertainment: Deze 10 topfilms staan nu op Videoland

What’s the fuss about?

De serie is gebaseerd op de negendelige boekenreeks van de schrijfster Julia Quinn en speelt zich af in de negentiende eeuw in Londen. Daphne Bridgerton, oudste dochter van de machtige Bridgerton-familie, stort zich op de Londense huwelijksmarkt, want in die tijd gingen we nog meteen voor de ring in plaats van een casual date. We krijgen niet alleen te maken met de familie Bridgerton. De mysterieuze Lady Whistledown zet alles op zijn kop door haar juicy roddels. She shares every last detail… Drama!

Bekijk de trailer en start je bingeweekend right away

Fun fact: de serie is gemaakt door Shonda Rimes. Gaat er geen belletje rinkelen? Ze is de vrouw achter Grey’s Anatomy en Scandal. Dat belooft veel goeds. Bekijk de trailer alvast om in the mood te komen en start daarna direct je Netflix op. Kerstdiner? Nee, daar hebben we geen tijd voor. Het is tijd voor een weekend bingen.

Lees ook: Must see: docuserie The Ripper over beruchte seriemoordenaar nu te zien op Netflix