Lifestyle / Media
Media

Quarantertainment: Deze 10 topfilms staan nu op Videoland

Bijna heel Nederland zit thuis. Klusjes in huis zijn gedaan, series gebingewatcht en Netflix had je voordat dit allemaal begon al helemaal uitgespeeld. Gelukkig is daar in tijden van nood Videoland. Niet alleen goed voor Nederlandse series en programma’s, maar ook voor films. De beste films op Videoland vind je hier.

10 topfilms videoland

Lees ook: Hoera! Alle seizoenen A'dam - E.V.A. zijn vanaf nu op Videoland te zien

1. Toy Boy

In Toy Boy verhuist Nikki naar LA om daar zijn droomleven te starten. Tijdens zijn losbandige leven ontmoet hij een meisje met wie hij het wel serieus aan wil pakken. Helaas blijkt zij hetzelfde spel te spelen met hem als hij altijd deed bij vrouwen. Lukt het hem toch haar voor hem te winnen?

2. Bridget Jones's Diary

Bij de films van Bridget Jones vloeien de tranen vaak van het lachen. Bridget besluit op haar 32haar leven om te gooien en het volwassen leven te omarmen. Hoe dit verloopt schrijft ze allemaal op in haar dagboek.

3. James Bond

Goed nieuws voor alle James Bond-fans, want Videoland heeft namelijk alle films vanaf 1962 online gezet. Dat is dus 24 keer genieten met films vol actie, spanning en sensatie. 

4. Wat Is Dan Liefde

Als echtscheidingsadvocaat weet Cato als geen ander hoe dat ook een sprookjeshuwelijk tot een einde kan komen. Wanneer zij de kans krijgt om partner te worden bij een commercieel advocatenkantoor grijpt zij die meteen. Hier komt zij te werken met Gijs en hun karakter botst nog al. Toch zullen ze er samen wat van moeten maken.

5. Before We Go

Wanneer Brooke haar laatste trein naar Boston mist lijkt alles mis te gaan en staat ze er alleen voor. Dan ontmoet ze een nog onbekende man die hulp aanbiedt. Samen brengen ze de nacht door in New York en deze ene nacht verandert hun leven compleet.

6. The Hurricane Heist

Op het moment dat er een orkaan over het land raast wordt er in een Amerikaanse overheidsfaciliteit geprobeerd 600 miljoen dollar te stelen. Will en Casey zijn de enige die op dit moment de hackers tegen kunnen houden in deze dodelijke storm.

7. 21 Jump Street

Wanneer Schmidt en Jenko elkaar na jaren weer ontmoeten op de politieacademie besluiten ze het verleden achter zich te laten en hun krachten te bundelen. Samen komen ze in een undercover team en worden teruggestuurd naar de middelbare school om daar te infiltreren. Al snel komen ze erachter dat niets meer hetzelfde is als in hun tijd.

8. Remember Me

Tyler komt op het verkeerde pad terecht nadat zijn broer zelfmoord heeft gepleegd. Wanneer hij op een avond wordt opgepakt door een politieagent besluit hij de agent terug te pakken door achter zijn dochter Ally aan te gaan. De twee worden smoorverliefd op elkaar maar zal Ally bij hem blijven wanneer zij de waarheid hoort?

9. Bridesmaids

Wanneer Annie door haar beste vriendin wordt gevraagd om maid of honor te zijn was ze erg enthousiast, tot ze erachter kwam welke taken hier allemaal bij hoorde. Wanneer zij de andere bruidsmeisjes ontmoet beseft ze dat het nog een hele uitdaging zal worden.

10. Huisvrouwen Bestaan Niet

In deze heerlijke comedy volg je het leven van de twee zussen Gijsje en Marjolein. Marjolein verliest haar baan als journalist en maakt een carrièreswitch tot schoolpleinmoeder. Gijsje probeert een kindje te krijgen met haar vriend en moet ondertussen samenwerken met haar onweerstaanbare collega Dominique om hun familiehuis te redden. Dit loopt allemaal niet zoals gepland.

Beeld: Unsplash

Lees ook: Hoe handig: met Netflix Party kun je synchroon netflixen met je vrienden