Nóg een kerstfilm: ook A California Christmas wil je zien!

Media door Bente

Ja, ja en nog eens ja! Feestje voor de christmas maniacs onder ons. Wilde je dit jaar alle kerstfilms bingen, dan wordt het je niet gemakkelijk gemaakt. Netflix heeft zojuist wéér een zwijmelfilm gedropt. Trek snel je kerstpyjama aan met warme choco want deze wil je kijken.  

Lees ook: De kerstfilms top 10 volgens IMDb

Zwoele feestdagen

De nieuwste kerstfilm speelt zich af in het warme Californië. Callie (Lauren Swickard) is hard aan het werk op de ranch van haar familie en probeert het bedrijf draaiende te houden. Dit is best een zware klus, aangezien ze alles alleen doet. Haar moeder is ernstig ziek en haar zusje is nog jong. Callie heeft duidelijk andere dingen aan haar hoofd dan bedenken wat voor kleur kerstballen ze in de boom hangt. 

Surprise

Dan verschijnt Joseph (Josh Swickard) out of the blue op de ranch. Hij doet er alles aan om Callie te helpen en dingen uit handen te nemen. Sounds perfect, right? Er liggen wel problemen op de loer, want een corny kerstfilm is niet alleen maar zonneschijn. Joseph kwam niet naar de ranch om een helpende hand te bieden. Nee, hij had hele andere intenties. De sluwe vos! Hij is gestuurd door zijn baas in Los Angeles om het stuk grond nog vóór Kerstmis over te kopen. Lukt hem dit niet, dan loopt hij een goede promotie mis. 

Eind goed al goed? 

Je voelt ‘m al aankomen natuurlijk... Doordat Joseph veel tijd met Callie doorbrengt, ontstaan er bij hem vlinders. Maar voelt zij wel hetzelfde? Dat is niet zijn enige zorg. Hij heeft haar nog steeds niet verteld wat hij echt op de ranch komt doen. Eerlijkheid duurt het langst, toch? 

Kijken

In real life zijn de twee hoofdrolspelers getrouwd, maar in de film is het nog afwachten of de Callie en Joseph een stel worden... Wild enthousiast geworden? De film staat nu op Netflix! 

Lees ook: Even zwijmelen: waarom je de film Midnight at the Magnolia nu wilt zien

Beeld: Netflix