Cherish geeft in bijzijn Tim toe: 'Het was allemaal een spelletje' - Temptation Island

Media door Laura

Het Vlaamse programma 'Gert Late Night' had het briljante idee om Cherish en Tim tegelijk uit te nodigen en dat kon niet anders dan awkward worden. Want hoewel Tim zijn hart en zijn verlovingsring verloren had aan Cherish, kreeg de verleidster het alleen maar benauwd van de verstikkende liefde. We wisten het stiekem wel een beetje, maar in het interview geeft ze dan eindelijk toe aan Tim en het publiek: "Het is voor mij allemaal een spelletje geweest." Ouch! Je kunt Tims (communie)hartje zien breken in een miljoen stukjes.

Lees ook: Tim confronteert Deborah in nooit eerder vertoonde beelden van Temptation Island

Beetje spijt

Wel heeft Cherish een beetje spijt van het spel dat ze met Tim speelde door wat hij allemaal opgaf. "Maar hij heeft gekozen om aan ‘Temptation’ mee te doen. Het is en blijft een spel, een uitdaging, die je doet met je relatie. Ik heb er niet aan getwijfeld dat ik te ver ging. Alleen toen ik via Zwanetta hoorde dat hij zei 'ik vertrouw je meer dan mijn eigen moeder', dacht ik wel: oei, dat is too much voor mij."

Publieksvijand

Ook al loog ze tegen Tim tijdens haar deelname aan Temptation Island, het laat Cherish niet koud dat hij 'publieksvijand nummer één' is geworden. "Ik vroeg aan hem hoe het met hem ging, of hij er mee kon dealen. Ik maakte me zorgen. Hij is wel een vriend. We hebben echt wel gelachen samen."

Vlinders

Tim geeft toe dat hij nog wel vlinders heeft voor Cherish en die zullen niet zomaar verdwijnen. "Het is wel een aanknop, maar niet een uitknop." Om de romance af te sluiten, stelt de presentator voor dat Tim en Cherish samen een zwoel te dansen. Uh, awkward? Cherish schudt al hevig haar hoofd, maar het is al te laat. De lichten dimmen, de muziek gaat aan en voor ze het weet staan ze te schuifelen. 

Lees ook: Tim en zijn moeder halen keihard uit naar Deborah: 'Zij ging eerst vreemd' - Temptation Island

Beeld: Vier