Wow! Deze Big Brother-kandidaat verlaat vrijwillig het huis

Media door Laura

Een van de meest besproken karakters in het Big Brother-huis verlaat het nest. Het is niemand minder dan Theo. Donderdagochtend heeft de Amsterdammer laten weten dat hij vrijwillig het huis zal verlaten. What happened?

big brother

Terror Theo

Theo Sijtzema werd onderwerp van gesprek op social media vanwege zijn vele ongenuanceerde uitspraken. Kijkers gaven hem de bijnaam 'Terror Theo'. Waarschijnlijk geïnspireerd op Terror Jaap uit Big Brother-kopie De Gouden Kooi uit 2006.

Lapdance

Theo was niet vies van een pittige discussie en raakte vanaf dag 1 verstrikt in felle discussies met meerdere mede-bewoners. Eerder deze week kreeg de Amsterdammer een waarschuwing van de programmaleiding voor 'te fanatiek gedrag en de daarbij behorende scheldtirades'. Ook trakteerde hij Els afgelopen week op een (te) uitbundige lapdance. Deze werd niet uitgezonden op televisie, maar was te zien op de livestream via Videoland. Voer voor goede televisie zou je denken, maar niet iedereen zag het zo. 

big brother

Niet gelukkig

De waarschuwing ging Theo niet in de koude kleren zitten en liet donderdagochtend de medebewoners weten zijn biezen te pakken. Hij legde uit dat hij zich niet gelukkig voelde in het huis. Ook verveelde hij zich, er was niet genoeg eten en hij miste hij zijn vrienden en familie enorm. Het spel en het prijzengeld wogen daar niet meer tegenop.

Reacties

De reacties van kijkers op het vertrek van Theo zijn gemengd. Sommige zijn blij dat hij vertrekt, terwijl andere bang zijn dat het programma saaier wordt zonder de opruier.

Lees ook: VIDEO: Big Brother-deelnemers in tranen na emotioneel verhaal van Theo over overleden vader