Beauty / Haar
Haar

Wauw! Deze shiny kleur is dé haartrend van 2021

Veel trends komen en gaan, maar dit is er eentje die we blijven zien! De afgelopen jaren is het lichtgrijs verven van je haar steeds meer blijven hangen. In 2021 doen we er nog een schepje bovenop. Titanium is dé haarkleur van dit jaar en het is echt prachtig.

Haartrend 2021

Lees ook: Statisch haar: wat te doen

Titanium haarkleur

Vergeet asgrijs of hartstikke licht, want titanium is the way to go dit jaar. De kleur zit tussen zilver en grijs in en heeft paarse of blauwe ondertonen. De look is wat donkerder en intenser dan de lichtgrijze kleur waar we de afgelopen jaren aan zijn gewend. Mocht je dus met de trends mee willen gaan en op zoek zijn naar iets nieuws, dan is dit dé kleur voor jou. Want zeg nou zelf: dit is toch een plaatje om te zien?

Coronatrend

Word jij al vroegtijdig grijs? Verstop het dan vooral niet en embrace your natural beauty. De ijzige looks zijn mede door corona ontstaan en ze zijn here to stay. Doordat de kapsalons dicht zijn, kunnen veel vrouwen (en mannen!) hun haarkleur niet meer laten bijwerken. De natuur doet haar werk en na een paar weken beginnen die grijze tinten door te schemeren. Met de hashtag #greyhairdontcare is er weer een nieuwe trend geboren.

Aan de slag

Ben jij wel toe aan iets nieuws? Ook zonder kapper kun je jouw hairdo een upgrade geven. Gelukkig zijn de drogisten nog wel open, kun je bij de meeste kappers de haarverf ook bestellen en we kunnen altijd nog online shoppen. Heb je altijd al wat nieuws uit willen proberen, maar durfde je het niet aan? Een beter moment om dit uit te proberen is er natuurlijk niet, want in het ergste geval hoef je toch niet het huis uit. Geen excuses dus, aan de slag en rock die kleur!

 

Beeld: iStock

Lees ook: Nieuw jaar, nieuw haar: dit zijn de kapsel trends voor 2021