Briljant: Vrienden regelen hoogwerker voor coronaproof verjaardag 

De maatschappij door Bente

Hij leve hoog, ja hoog! Neem dat maar letterlijk. De vrienden van Sander lieten zijn dertigste verjaardag niet zomaar voorbijgaan en bedachten een wel heel originele manier om hem te feliciteren. Via een hoogwerker!

Lees ook: Dit waren de 30 beste corona-memes van 2020

Speciaal

Wegens de strenge coronamaatregelen is het niet mogelijk om meer dan twee mensen uit te nodigen bij je thuis. Dikke pech voor de jarige Sander, want zijn vriendengroep bestaat uit veel meer dan twee mensen… De dertigste verjaardag van de Amsterdammer mocht niet zomaar aan iedereen voorbijgaan en daarom huurden zijn vrienden een hoogwerker. Iedereen werden ingedeeld in groepjes van twee en kreeg een kwartiertje om de jarige een fijne dag te wensen. Hoe briljant!

Hoera

Het was één groot feest met taart, glühwein en prosecco. Willen we niet allemaal ons nieuwe levensjaar zo speciaal vieren? Sander dacht daar eerst even anders over. Hij is niet zo dol op zijn verjaardag. Zo’n groot spektakel rondom zijn bijzondere dag is voor hem eigenlijk een nachtmerrie. ‘Maar ik vind het wel heel leuk en lief’, aldus Sander. 

Lees ook: 10 dingen die gaan gebeuren tijdens een stapavond na corona

Beeld: AT5