Nog even wachten: deze Nederlandse kerstfilm staat bijna op Netflix

Media door Jeanine

Ho, ho, ho, het is bijna zover! Inmiddels is het alweer november en dat betekent dat de cosy kerstdagen eindelijk dichterbij komen. Tijd om je lijstje met kerstfilms te maken, want volgende maand komt de film De Familie Claus film op Netflix te staan – en hij klinkt al geweldig.

Lees ook: Waarom het oké is als je nu al een kerstboom in huis hebt


Een vleugje magie

Het is bijna tijd om je favoriete kersttrui uit de kast te trekken, de kaarsjes aan te doen en een mok warme chocolademelk te maken. De Vlaams-Nederlandse kerstfilm De Familie Claus belooft weer een betoverende avond. Na het overlijden van zijn vader wil Jules Claus niets te maken hebben met de kerstdagen. Terwijl zijn moeder werkt, is de jongen vaak te vinden in zijn opa's speelgoedwinkel. Door een magische sneeuwbal komt Jules erachter dat zijn grootvader een groot geheim heeft: hij is niemand minder dan de kerstman!

Houden van kerst

Jules’ grootvader heeft het stokje weer overgenomen. Het is aan hem om iedereen een fijn kerstfeest te bezorgen… tot hij zijn been breekt. Jules wil hem helpen, maar dat kan alleen als hij Kerstmis leert waarderen. Lukt het hem om op tijd de magie van de feestdag in te zien, zodat iedereen kerst kan vieren?

Volgende maand op Netflix

Nog even geduld, want op 7 december kun je de film eindelijk op Netflix bekijken. Genoeg tijd om alvast de andere kerstfilms te bekijken!

Beeld: Netflix

Lees ook: Dit zijn de 10 kerstfilms die eigenlijk geen kerstfilm zijn