Kom alvast in de kerststemming met deze 8 nieuwe kerstfilms op Videoland

Vrije tijd door Jeanine

Ho, ho, hoera! De kerstkransjes liggen al een tijdje in de schappen, SkyRadio is begonnen met Last Christmas draaien en de kerstfilms verschijnen weer op de streamingdiensten. Ook Videoland zet alvast een lading heerlijke kerstfilms voor je klaar. Kom maar door met de kerst! 

Kerstfilms op Videoland

Lees ook: Derde kerstdag: dit zijn de 10 leukste ideeën

A Gift Wrapped Christmas

Gwen (Meredith Hagner) is een personal shopper en werkt samen met een alleenstaande, werkende vader Charlie (Travis Milne). Ze krijgt medelijden met zijn zoontje Owen, die op de tweede plaats komt na zijn vaders werk. Gwen zet alles op alles om Owen een fijne kerst te bezorgen en wordt steeds closer met zijn vader.

Kijk snel A Gift Wrapped Christmas op Videoland.

A Wedding For Christmas

Haley (Cristine Prosperi) is van haar kleine stadje naar het grote Los Angeles gevlucht en bouwt een nieuw leven op als succesvolle huwelijksplanner. Wanneer haar zus vraagt om haar bruiloft te regelen, besluit Haley terug te keren naar haar geboortestad. Terwijl ze de bruiloft plant, loopt ze haar jeugdliefde tegen het lijf. Teruggaan naar Los Angeles is opeens niet zo vanzelfsprekend meer.

Kijk snel A Wedding For Christmas op Videoland.

A Christmas In Royal Fashion

Een modeshow organiseren die gesponsord wordt door een koninklijke familie, dat klinkt als een Christmas dream come true. Het overkomt Kirsten (Cindy Busby), die als assistente bij een groot PR-bedrijf werkt. Als de knappe prins Patrick (Diarmaid Murtagh) langskomt, kruist zijn pad met dat van Kirsten.

Kijk snel A Christmas In Royal Fashion op Videoland.

Christmas Made To Order

Als architect Steven (Jonathan Bennett) zijn familie uitnodigt voor Kerstmis, beseft hij al gauw dat hij geen idee heeft wat hij moet plannen. Hij schakelt de hulp van feestdagenexpert Gretchen (Alexa PenaVega) in. Haar talent en Christmas spirit brengt niet alleen de familie samen…

Kijk snel Christmas Made To Order op Videoland.

Christmas Wonderland

Heidi (Emily Osment) vertrok naar New York om haar droom achterna te gaan. In plaats van werken als een kunstenaar, beheert ze nu kunstwerken en -voorwerpen in een galerie. Ze gaat terug naar haar geboortestad om op haar neefje en nichtje te passen, waar ze gevraagd wordt om te helpen met een kerstbal. Ze vindt haar passie voor kunst en schilderen terug tijdens het versieren van het bal. Heidi staat voor een lastige keuze: terug naar New York, of een tweede poging om haar droom waar te maken?

Kijk snel Christmas Wonderland op Videoland.

How The Grinch Stole Christmas

De Grinch is een echte kersthater en houdt niet van gezelligheid. Op kerstavond vermomt hij zich als Kerstman en steelt alle cadeautjes. Cindy Lou Who, één van de kinderen die wakker wordt zonder een vrolijk kerstfeest, wil erachter komen waarom iemand dit zou doen.  

Kijk snel How The Grinch Stole Christmas op Videoland.

Office Christmas Party

Friends-liefhebbers opgelet! De rol van CEO Carol Vanstone wordt gespeeld door niemand minder dan Jennifer Anniston. Carol probeert haar broertje en tevens feestbeest Clay (T.J. Miller) weg te werken uit haar bedrijf. Clay laat niet over zich heenlopen en probeert haar over te halen met een kerstfeest. Hij wil een nieuwe, grote klant voor zich winnen, maar het feest loopt totaal uit de hand.  

Kijk snel Office Christmas Party op Videoland.

Random Acts of Christmas

Tv-journalist en single mum Sydney (Erin Cahill) is op een missie. Ze is vastberaden om te ontdekken wie allerlei aardige dingen in de kerstsfeer doet in haar stad. Samen met mede-journalist Collin (Kevin McGarry) gaat ze op ontdekkingsjacht, maar ze krijgt meer dan ze had kunnen verwachten.

Kijk snel Random Acts of Christmas op Videoland.

Lees ook: 14 x de leukste decoratie voor de feestdagen

Bron: Videoland