Het hemelbed van je dromen: de Loft

Wonen door Jeanine

Heb je ooit echt nagedacht over de sfeer van je slaapkamer? Het is zoveel meer dan alleen een ruimte waar je slaapt. Het is de plek waar je tot rust komt na een lange dag en eindelijk kunt relaxen. Je bed is daarbij de centerpiece die het aanzicht kan maken of breken. Want zeg nou zelf, een mooi bed maakt je slaapkamer toch nét iets fijner.

Hemelbed De Loft
Lees ook: Knikkebollen achter je bureau? Zo word je weer alert

Een fijne ruimte

Onder de wol kruipen en helemaal ontspannen terwijl je geniet van je omgeving. Het oog wil ook wat en daarom is het wel zo fijn als je kamer er een beetje aesthetically pleasing uitziet. Waarom voor een saai IKEA bed kiezen, als je ook voor een industrieel minimalistisch bed kunt kiezen.

Van simpel tot stijlvol

Iedereen heeft zo zijn of haar eigen voorkeur als het gaat om een mooie, fijne slaapplek. De één wil liever direct een boxspring kopen terwijl de ander juist het bed zelf wil samenstellen. Het Nederlandse beddenmerk Matt komt daarbij om de hoek kijken. Naast matrassen verkopen ze nu ook innovatieve en stijlvolle bedden. De Loft is er daar één van. Wil je jouw metalen bed een upgrade geven? Dan kun je ‘m zo omtoveren tot hemelbed. Met de bijpassende nachtkastjes en de extra zijstang die je onderaan het bed kunt vastmaken, wordt jouw bed een echte eye-catcher.

De minimalistische uitstraling maakt dit bed nog een tikkeltje mooier én het staal is ook nog eens gerecycled. Prachtig, duurzaam en betaalbaar: sounds good to us!

Hemelbed: de Loft

Makkelijk te monteren

Een bed in elkaar zetten is niet altijd even makkelijk, vooral als je twee linkerhanden hebt. Daar hoef je je in dit geval geen zorgen over te maken. Met maar vier (!) bouten staat het bed in no time in je slaapkamer. De lattenbodem wordt meegeleverd en kan zo in het bed worden geklikt. Het gehele bed wordt bij de levering zelfs voor je in elkaar gezet. Da’s nog eens makkelijk!

Stijlvol en compleet merk in de slaapkamer

Is je oude vertrouwde nest rijp voor de stort en ben je op zoek naar een boxspring? Dan is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen. Via mattsleeps.com kun je ook direct een nieuw matras, kussen of een nieuwe matrasbeschermer kopen. Wel zo makkelijk als je liever voor De Loft gaat. Dat wordt lekker slapen!

 

Lees ook: Dus toch! Waarom een onopgemaakt bed beter is voor je gezondheid