Lifestyle / Wonen
Wonen

Dit grachtenpand met roze badkamer en sprookjesachtige tuin kost maar 5 miljoen

Wie droomt er nou niet over een grachtenpand met een gigantische tuin in hartje Amsterdam? Vooral nu we zoveel thuis zijn, kunnen we wel wat extra beweegruimte gebruiken. Met een woonoppervlak van ongeveer 459 vierkante meter heb jij meer dan genoeg ruimte om je benen te strekken. Lijkt dit optrekje jou wel wat? Leg die flappen maar alvast op tafel, want dit pareltje is 5 miljoen waard. Whut!

keizersgracht funda

Lees ook: Tijd voor een herfstupgrade: de interieurtrends voor het najaar 2020

Toplocatie

Het brede grachtenpand is te vinden aan de Keizersgracht in de historische binnenstad van Amsterdam. Op loopafstand vind je het Koninklijk Theater Carré, Pathé City en het Museum de Heritage.

Van een natuurstenen fontein tot een rosé marmeren badkamer

Het pand heeft vier woonlagen met vijf slaapkamers, twee badkamers met aparte toiletten en twee keukens. Voor een frisse neus hoef je je niet naar het drukke centrum van Amsterdam te begeven. Je kan gewoon naar je eigen dakterras op de tweede verdieping gaan of de 283 vierkante meter van je tuin verkennen. Wauw!

Dat het een oud grachtenpand is, kun je zien aan de vele originele details.. Veel kamers hebben hoge plafonden met adembenemende versieringen. Ontdek bijvoorbeeld de natuurstenen fontein in de hal en vergeet geen kijkje te nemen in de rosé marmeren badkamer met ligbad en douche. Wij zien onszelf al helemaal ontspannen met een gezichtsmasker in een warm bruisend bad en een matching glas rosé in onze rechterhand. Jij ook?

keizersgracht funda

keizersgracht funda

keizersgracht funda

funda

funda

funda

funda keizersgracht

 

Bekijk alle foto’s op Funda.

Lees ook: Paardenmeisjes opgelet: deze giga woonboerderij met manege en kroeg moet je zien