Lifestyle / Wonen
Wonen

Tijd voor een herfstupgrade: de interieurtrends voor het najaar 2020

Nu sociale contacten steeds meer worden ontmoedigd, zullen we nóg meer in ons eigen coconnetje doorbrengen. Balen, maar we gaan niet bij de pakken neerzitten. Maak er het beste van en gebruik deze tijd om je interieur eindelijk eens een opfrisser te geven. Wij zetten de najaarstrends op een rijtje die je nodig hebt voor een herfstupgrade.

herfst interieur trends

Lees ook: Deze interieurkleuren passen bij jouw persoonlijkheid

Mandarijnrood

Rood te intens en oranje te koninklijk? Mandarijnrood is de sfeervolle versmelting van twee felle kleuren. In het najaar van 2020 gaat mandarijnrood het helemaal worden. Zeg nou zelf, zo'n fluwelen bank is toch to die for? Combineer de kleur met neutrale, aardse kleuren en zachte materialen. Krijg jij juist geen genoeg van kleur? Match mandarijnrood dan met lila of donkerpaars. 

herfsttrends 2020

Corduroy

We zijn nog steeds niet uitgekeken op ribfluweel. De stoere en toch zachte stof duikt ook in het najaar massaal op in onze interieurs en kledingkasten. Waarom? De stof zorgt voor een verrassende textuur in je interieur. Ga voor een subtiel accessoire als een sierkussen of poef. Wil je full out gaan? Dan kies je voor een corduroy bank!

herfsttrends 2020

Bijzondere kaarsenhouders

Netflix-serie aan, grote mok thee, chocolade, kleedje over en kaarsjes aan. Zo simpel kan geluk zijn. Zoals elk najaar zijn kaarsen onmisbaar! In 2020 mogen de fakkels lekker bijzonder zijn. Dinerkaarsen in neonkleurtjes of gekke vormen worden steeds populairder: ze mogen lekker opvallen! Ook de houders worden blikvangers in je woning. 

herfsttrends 2020

Donker hout

In de herfst mag het allemaal wat cozier en warmer: donker hout creëert de sfeer die daar perfect bij past. Het donkere materiaal brengt heel veel warmte met zich mee en matcht heel goed met warme rode en aardetinten. Zoals mandarijnrood! Donker hout staat bovendien een stuk chiquer dan lichte tinten. What's not to love? 

donker hout herfsttrends

Lees ook: Beter slapen: 5 tips voor een rustige slaapkamer