Geen grap: de zichtbare string maakt een comeback

Mode & trends door Sanne

Trends komen en gaan. Denk maar eens aan de flared jeans, denim on denim en de mom jeans. Afgelopen jaren maakten al deze trends hun rentree. Als we trendsetters als Kim Kardashian en Bella Hadid gaan volgen, piept er binnenkort ook een dun stringetje boven onze spijkerbroek... of jurk. De zichtbare string, een trend uit de jaren 90, lijkt nu écht een comeback te maken. Ordinair of juist heel classy? 

sting trend

Lees ook: De leukste items uit de H&M sale

Zij gingen je voor

Verschillende modehuizen en beroemheden zijn fan van deze tacky 90's trend. Zo droeg Kim Kardashian (wie anders?) kortgeleden een zwarte, laag uitgesneden jurk en een felrode string.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

Bella en Hailey

Niet alleen Kim K. waagt zich aan deze trend. Hailey Bieber droeg een jurk met open rug met opvallende string tijdens het MET Gala van 2019. Hetzelfde jaar verscheen Bella Hadid tijdens een modeshow van Versace met een zichtbare zwarte string met goudkleurige gespen. En nog steeds laat ze op haar Instagram zien dat ze deze trend omarmt. Over smaak valt te twisten, maar gedurfd is het zeker weten!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Bella 🦋 (@bellahadid) op

Doe jij mee?

Net als alle andere trends, lijkt het erop dat de zichtbare string ook een comeback maakt. De vraag is of de massa deze trend omarmt. Vijf jaar geleden wilde je ook niet doodgevonden worden in een broek met wijde pijpen of met een heuptasje. Dus wie weet...?

 

Lees ook: 5 outfits geïnspireerd op Carrie uit Sex and the City

 

Beeld: Getty Images