Deze 8 H&M-items scoor je alleen vandaag met 20% korting

(Web)shops door Jeanine

De kortingen vliegen ons om de oren! Ook vandaag staat er weer een heel fijne kortingscode voor ons klaar. Toch nog even een dik vest, een warme trui of nieuwe loungewear inslaan voor de koude dagen echt beginnen? Log dan snel in bij H&M, want alleen vandaag krijgen members 20% korting op de damescollectie. Tijd om te shoppen!

Vogue Shopping Night x H&M

Lees ook: Thuiswerk-chic: 10 x supercomfy blazer

20% member-korting

Nu een langere (gedeeltelijke) lockdown steeds onvermijdelijker wordt, is een comfortabele maar nette outfit eigenlijk een vereiste. Werk vanuit huis in stijl en sla snel je slag. Dankzij de Vogue Online Shopping Night krijg jij tot middernacht 20% member-korting bij H&M. Gebruik de vouchers in je member-account om te korting te verzilveren.

Vogue Shopping Night X H&M

Ribgebreide coltrui, van €39,99 voor €31,99 

Een coltrui met wol, wat willen we nog meer tijdens gure dagen? Door de relaxte pasvorm zit de trui comfortabel en kun je toch netjes voor de dag komen.

Vogue Shopping Night x H&M


Gebreid vest, van €19,99 voor €15,99

Op zoek naar een leuk vest voor bovenop wijde jeans? Dit gebreide vestje heeft een V-hals en grote knopen als sluiting. Hij is zacht, comfy en ultratrendy.

Vogue Shopping Night x H&M

 

Wijde broek met pailletten, van €29,99 voor €23,99

Mocht je je alvast willen voorbereiden op de kerstperiode, dan is deze feestelijke broeken precies wat je nodig hebt. Deze broek van mesh heeft een hoge taille (met elastiek!) en is helemaal bedekt met pailletten. Talk about shiny!

Vogue Shopping Night x H&M

 

H&M+ Gedrapeerde kanten body, van €19,99 voor €15,99

Deze prachtige body is een instant confidence boost. Het elastische kant zorgt ervoor dat je er fantastisch uitziet, zonder dat je daarvoor comfort in moet leveren. Aan de zijkant, op de mouwen en op het voor- en achterpant zit elastiek verwerkt voor een gedrapeerd effect. Met deze body steel jij sowieso de show!

H&M x Vogue

 

Blazerjurk, van €49,99 voor €39,99

Ook als feestjes of etentjes niet kunnen doorgaan, kunnen we er alsnog fabulous uitzien voor onszelf. Deze blazerjurk bestaat volledig uit polyester, heeft een kraagje en een ceintuur om je middel. Geen zorgen dat je jurk opeens openvliegt, want de drukknopen zijn heel netjes weggewerkt onder de overslag. Ook verkrijgbaar in blauw en zwart.

Vogue Shopping Night x H&M

 

Soft-bh van micro, van €9,99 voor €7,99

Oncomfortabele beha’s zijn verleden tijd. Deze zachte, beugelloze beha zorgt voor lichte ondersteuning en extra comfort. Heerlijk voor de bankhang-dagen waarop je toch de ondersteuning van een beha wilt.

Vogue Shopping Night x H&M

 

H&M+ enkellange broek, van €24,99 voor €19,99

Breng jij de dag ook het liefst door in je joggingsbroek? Snappen we helemaal. Heel productief maakt het je natuurlijk niet. Combineer een comfortabele trui met deze enkellange broek en je kunt de hele dag vanuit je fijne kloffie werken.

Vogue Shopping Night x H&M

 

Teddy jas, van €59,99 voor €47,99

Voordelig een teddyjas scoren, dat willen we! Deze winter hoef je geen last te hebben van koude bovenbenen, want de jas valt tot op je knieën. Met de opstaande kraag kom jij het seizoen niet alleen warm door, maar ook stijlvol.

Vogue Shopping Night x H&M

Lees ook: 8 fashionable poncho's voor frisse herfstdage