Holy shit! Je kunt nu een date vinden op basis van je drol

Relaties door Jeanine

In tijden van corona wordt spontaan daten een stuk lastiger. Heb jij de meeste datingapps al uitgespeeld en ben je nog steeds wanhopig op zoek naar een nieuwe liefde? Met de app Cheek2Cheek sla je een hele andere weg in. Je kunt nu namelijk jouw soulmate vinden via… je bruine boodschap!

Lees ook: Zo lang mag je maximaal op de wc zitten voor een grote boodschap

Daten door je ontlasting

Klinkt misschien onsmakelijk, maar het is echt waar. Bidetmaker Tushy zag onze dating struggles door de coronacrisis en besloot ons een frisse wind te gunnen in het liefdesleven. Met de datingapp Cheek2Cheek word je gekoppeld aan iemand op basis van je stoelgang. Excuse me? Ja, echt: volgens de oprichter van Cheek2Cheek kunnen verschillen daarin nogal wat shit veroorzaken in je relatie.

Foto’s

In plaats van vertellen over je hobby’s, vertel je nu hoe jouw toiletbezoek er meestal uitziet. Letterlijk – want je moet ook foto’s van jouw keutels uploaden. Dat vereist nog even wat onderzoek, want nadenken over je toiletgewoonten staat waarschijnlijk niet hoog op je lijstje. Verfrummel jij bijvoorbeeld een hele stapel wc-papier of vouw je netjes een paar velletjes? En hoe lang blijf je zitten? Allemaal vragen die er (blijkbaar) enorm toedoen! 

via GIPHY

Nog niet te downloaden

Is foto’s opslaan van jouw bruine creaties nog niet echt in je opgekomen? Geen zorgen, want de app is nog niet te downloaden. Je hebt dus nog even de tijd om een hele galerij aan poepfoto’s te maken. Vergeet niet je telefoon mee te nemen als je de volgende keer even naar de drukkerij gaat! Wie weet zit jij later d(r)olgelukkig met jouw nieuwe liefde op de bank.

Bron: Tushy

Lees ook: Dit is waarom thuis poepen zo veel makkelijker gaat