Lifestyle / Eten
Eten

Wijn van de Aldi: deze Aldi-wijnen komen het beste uit de test

Wie zegt dat je voor een goede fles wijn veel geld hoeft neer te leggen? Zeker als je op budget bent (of gewoon veel van wijntijd houdt), zijn de flessen wijn van het Duitse huismerk de ideale optie. Of je nou een fancy diner host of een relaxed avondje op de bank doorbrengt: dit zijn de best geteste wijnen van de Aldi. En ze kosten nog geen tientje.

Wijn vriendinnen Unsplash

Lees ook: 10 feitjes over wijn die je wilt weten voor je volgende glas

 

1. Grillo Chardonnay

Deze Chardonnay kenmerkt zich doordat hij fris, fruitig en droog is. Goedgekeurd door diverse test panels en een fles kost je maar €3,89.

Chardonnay Aldi2. Touraine Sauvignon Blanc

Ook deze fles Sauvignon Blanc van de Aldi is fris, fruitig en droog en goed getest. Hier betaal je €5,99 voor.

Wijn wit Aldi

3. Viognier Grenache

Voor deViognier Grenache leg je €4,29 neer en geniet je van een fruitige wijn met abrikoos en zomerse bloemen in het aroma.

Witte wijn Alid

4. Bordeaux rood

Veel centen betalen aan een goede fles rode wijn? Daar denk je vast anders over nadat je deze volle en krachtige Bordeaux hebt geprobeerd voor nog geen €3,99.

Rode wijn Aldi

5. Primitivo Malvasia Puglia

Met deze volle en krachtige Italiaanse wijn komen jij en je vriendinnen een gezellig avondje goed door. Voor deze zwoele wijn betaal je €5,99.

Aldi rode wijn

6. Prosecco Frizzante

Zin in prosecco? Ga dan voor deze Prosecco Frizzante die wederom goed is getest en je maar €3,99 kost. Een heerlijk frisse prosecco én ook nog eens een koopje.

Wijn Aldi

via GIPHY

Lees ook: Lidl wijn: dit zijn de beste wijnen volgens de kenners

Afbeeldingen: Aldi

Header afbeelding: Unsplash (c) Zan