De haarkleuren trends voor najaar 2020

Haar door Jeanine

Heb jij binnenkort weer een kappersafspraak staan of ben je toe aan verandering? Je haar een oppepper geven kan je als een nieuw persoon laten voelen. Eén bezoekje aan de kapper verder en voilà, je ziet er alweer heel anders uit. Deze 11 haarkleuren worden de trends van dit najaar. Hiermee steel je sowieso de show!

Haarkleuren trends najaar 2020

Lees ook: 7 x Simpele trucjes om meer volume in je haar te krijgen

Haarkleuren

Mocht je toe zijn aan een nieuwe coupe maar geen idee hebben wat je moet kiezen, dan kun je hier inspiratie opdoen. Je zit er wel een paar uur voor in de kappersstoel, maar dan heb je ook wat! Van chocoladebruin tot twee gekleurde lokken, deze elf haarkleuren helpen je vast op weg.

 

1. Haartrend 2020: Inktzwart

Join the dark side, want deze diepzwarte kleur is helemaal hot. Slaap er wel een paar nachtjes over voordat je van blond naar zwart gaat, want dit is een kleur waar je niet zo makkelijk overheen verft. Verbrand jij levend in de zon omdat je huid zo licht is? Dan is inktzwart niet zo’n goed idee en kun je beter voor een wat minder heftige kleur gaan. Vergeet ook niet je wenkbrauwen mee te verven om je nieuwe look compleet te maken.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Celina Vitale (@celisglam) op

2. Haartrend 2020: Donkere wortels

Wait, what? Ja, heus: waar we eerst niet gezien wilden worden met donkere uitgroei, is het nu juist trendy. Ook uitgroeiende balayage wordt nu geprezen. Laat die pakjes haarverf maar staan, ladies. Donkere wortels zijn helemaal hip. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door hairbymichaelalöfström (@hairbymichaelalofstrom) op

3. Haartrend 2020: Bronde

Weet je nog niet zeker wat jou zal staan? Ren dan nu naar de kapper en vraag om ‘bronde’, want met deze kleur kan het bijna niet misgaan. Bronde is een mix van bruin en blond en staat daardoor bij vrijwel iedereen mooi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door MUA and Hair Stylist (@michaeladodtmua_) op

4. Haartrend 2020: Chocoladebruin

Ideaal voor de brunettes die een tintje donkerder willen: de chocoladebruine haarkleur is werkelijk prachtig. Wil je nog iets meer diepte in de kleur? Verf dan de aanzet van je haar nog iets donkerder zodat de rest van je haar een faded effect krijgt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Joy Furushima (@joyfff) op

5. Haartrend 2020: Kersenrood

Een goede rode lipstick of nagelkleur kan een outfit helemaal afmaken. Met deze kersenrode kleur ben jij overal the life of the party. Saai is het in ieder geval niet! Wie durft?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Wella Professionals (@wellahair) op

6. Haartrend 2020: Roségoud

Van kersenrood naar iets minder heftig, deze rose gold kleur is echt fantastisch. Verf je haar helemaal in deze kleur of kies voor subtiele highlights die je gezicht framen.

7. Haartrend 2020: Grijs-groen

Groen haar kan heel tof zijn, maar moet je maar net staan. Deze combi geeft je haar een grijze basis met groene ondertonen. De oplossing als je groen wilt proberen maar niet direct op The Grinch wilt lijken.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Erle Børstad 💗 Hair Stylist (@erle_heart_hair) op

8. Haartrend 2020: Money piece

Afgelopen zomer waren ze al helemaal in. De ‘money pieces’, waarbij twee lokken aan de voorkant van je haar een andere kleur hebben, zagen we overal. In een oogopslag verandert je look, je hoeft niet je hele haar een andere kleur te geven en het staat goed bij iedere huidskleur. Ook in de herfst gaan we deze trend nog vaker zien!

9. Haartrend 2020: Karamel highlights

Deze goudbruine lokken geven je haar optisch meer volume en een warme ondertoon. Een echte aanrader als je highlights boven een heel nieuwe kleur verkiest.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jamie Pressman (@hairmeroar) op

10. Haartrend 2020: Koper-brons

Door de warme accenten is deze haarkleur perfect voor de herfst. Ga voor echte autumn vibes en verf je haar koper-brons.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door J i H A N N A H (@jihannah_com) op

11. Haartrend 2020: Asblond

Goed nieuws voor de blondines onder ons: ook in de herfst is blond nog hartstikke in! Deze grijze ondertonen geven je haar een koelere tint zonder dat je in de weer hoeft met meerdere kleuren verf. De kleur staat vooral goed bij een koele, lichte huid. Heb je juist een donkere huidskleur? Dan kun je beter voor een warme kleur kiezen. Zowel de haarkleur als jouw skintone komen dan echt tot hun recht.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door TESS MARIE 🌹 (@kashmirbytessmarie) op

Lees ook: De mooiste kapsels voor grijs haar